Internet bölümündeki ADSL alt forumunda bulunan US Robotics SureConnect ADSL Modem konusunu görüntülemektesiniz özet:ALINTIDIR. US Robotics SureConnect ADSL Modem Web Konfigürasyonu U.S. Robotics SureConnect ADSL 4 Portlu Modem Windows 95, 98, NT 4.0, ...
| |||||||
US Robotics SureConnect ADSL Modem | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| WebMaster | ALINTIDIR. US Robotics SureConnect ADSL Modem Web Konfigürasyonu U.S. Robotics SureConnect ADSL 4 Portlu Modem Windows 95, 98, NT 4.0, Me, 2000, XP Macintosh ve Linux Modem Kurulumu: Adım 1. Mikrofiltreleri(Splitter) bağlayın (verilmişse veya İSS'niz gerektiriyorsa) İSS'niz, mikrofiltrelerin gerekli olup olmadığını belirleyecektir. Mikrofiltreler birlikte verilmemişse, bunların gerekli olup olmadığını İSS'nize danışınız. Mikrofiltreyi monte etmek için telefonu mikrofiltreye bağlayın ve ardından mikrofiltreyi telefon soketine takın. Mikrofiltrenizde hem telefon hem de ADSL aygıtı için bir bağlantı yoksa, yönelticinizi telefon soketine bağlayan kabloya bir mikrofiltre takmayın. ![]() Adım 2. Bilgisayarınızın Kuruluma Hazırlanması (Macintosh ve Linux kullanıcı Adım 3'e geçiniz) Yönelticiyi bilgisayara bağlamadan önce yazılımı kurmanız gerekir. Bilgisayarınızın açık olduğundan emin olun. İşletim sistemi CD-ROM'u hazır bulunmalıdır.
Adım 3. Kabloların Takılması
Macintosh ve Linux kullanıcıları: CD-ROM'u yerleştirin ve ekranda verilen talimatları izleyin. Mac 10 Kullanıcıları: Masaüstündeki CD simgesine çift tıklayın, Install.htm'yi açın ve ekranda verilen talimatları izleyin. Adım 4. EasyConfigurator'ü kullanarak Yönelticiyi konfigüre edin Not: NT 4.0 kullanıcılarının EasyConfigurator'ü çalıştırabilmesi için Service Pack 3 veya üzeri gerekir.
bu alanlar büyük-küçük harf duyarlıdır. Caps Lock modunun kapalı olduğundan emin olun. Varsayılan kullanıcı adı admin. Varsayılan şifre admin. Bu bilgilerin doğru olduğundan emin olduktan sonra Login'e (Oturum Aç) tıklayın. Bu işlem birkaç dakika sürebilir.
Bu mesajı almadıysanız, kurulum kılavuzunun Sorun Giderme bölümüne başvurun. ![]() LÜTFEN TESEKKÜRLERİNİZİ TESEKKÜR BUTONUNU KULLANARAK BELİRTİNİZ. |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | selam.yukarıda bahsettiğiniz Us Robotics ADSL modeme sahibim.yalnız bende CDROM'u yok.CDROM'suz nasıl çalıştırabilirim? İnternet Explorer'a IP adresi olarak 192.168.1.1 yazınca bişeyler çıkıyor ama şifre istiyor.şifre olarak admin admin giriyorum. ondan sonra ne yapmam lazım? modemi bilgisayara nasıl tanıtabilirim?her bilgisayar için ayrı ayrı tanıtmak mı gerekiyor? CDROM'suz nasıl tanıtabilirim? saygılar. ![]() |
| | |
| | #3 |
| WebMaster | Genellikle sifre bölümüne kullanıcı adı: admin sifre: password olarak giriniz. Tanıtma icin ise ttnet yetkili servisini arayınız. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adsl, modem, robotics, sureconnect |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |