EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü Avrupa Rehberim / Almanyaya Turist Olarak Gitmek konusu gösteriliyor Özet:Slmm... Öncelikle çokk faydalı bir site. Bir sorum olacak çok araştırma yaptım ama inanın her sitede farklı yazılar farklı bilgiler ...
| |||||||
Almanyaya Turist Olarak Gitmek | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Slmm... Öncelikle çokk faydalı bir site. Bir sorum olacak çok araştırma yaptım ama inanın her sitede farklı yazılar farklı bilgiler var kafam allak bullak oldu... Ben yaz tatilinde Almanyaya Turist olarak gidecem dayımlara, dayım istek yapcak.Ve 17 yaşındayım yani gidene kadar 18 i doldurmayacağım.Ve hangi tür vizeye başvuru yapmam gerek schengen dedikleri vize ye mi? Ayrıca bana vize başvurusunda hangi belgeler lazım dayım davetiye gönderecek bundan başka hangi tür belgeler gerekli lütfen yazar mısınız?? Babadan izin kağıdı vsvs başka hangi belgeler??? ![]() ![]() :confused : |
| | |
| | #2 |
| •]•·´º·»G!zW«·´º·•[• | Bilmiyorum ki ![]() |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | senghen vizesi alman gerekecekte,birincisi davet edenin durumu çok iyi olmalı,2.senin adına banka hesap no ları tapular şunlar bunlar gerekecek yani geliri yüksek varlıklı bir ailenin çoçuğu oldugunu belgelemen lazım,3.gençlere özellikle zor vize veriyorlar.4.zaten artık 18 den küçük olsanda kendi adına pasaport alıyosun bu mecburi bu yüzden babadan falan vekalet gerek yok |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | Benim abim başvurmuştu almanya turist vizesine.. Sadece Almanya'da kalacağı süre kadar vize vermişler.. |
| | |
| | #5 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Etikletleme yapıldı.Gereken cevabı denizturuc adlı üyemiz vermiş. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| almanya vize için belgeler, almanya vizesi, almanyaya nasıl vize alınız |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Almanyaya Turist Olarak GitmekAlmanyaya Turist Olarak Gitmek konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/Avrupa Rehberim bölümünde tartışılıyor . | |