Şehir Rehberi bölümü Bartın / Bartın Türküleri Şarkıları konusu gösteriliyor Özet:Atlı geliyor atlı Atlı geliyor atlı Altında kilim katlı Benim sevgili yarim Baldan şekerden tatlı Bağlantı.... Dıv dıv dıv dıv ...
| Sponsor bağlantılar | ||
| |||||||
Bartın Türküleri Şarkıları | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| administrator ![]() | Atlı geliyor atlı Atlı geliyor atlı Altında kilim katlı Benim sevgili yarim Baldan şekerden tatlı Bağlantı.... Dıv dıv dıv dıv dıv Dıv dıv dıv dıv dıv Dıv dıv dıv dıv dıv dıv Dallarda yeşil yaprak Kirazlar tabak tabak Kavuşalım sevdüğüm Sonumuz kara toprak Bağlantı...... Rakı iç benim için Ölüyom senin için Böyle sevdalık olmaz Sen de öl benim için Bağlantı...... Ayakkabı isterim Üstü beyaz olursa Ben kaynana isterim Oğlu güzel olursa Evlerinde Makine (Sakine) Evlerinde makine Kalk gidelim hakime Beni baştan çıkaran Orta boylu Sakine Üç o yandan beş bu yandan Zulüf gerdan yaylasından Değirmen üstü çiçek Orak getirin biçek Beni baştan çıkaran Orta boylu mor çiçek Üç o yandan beş bu yandan Zulüf gerdan yaylasından Cavidan Akçakoca Iraktan Gel Iraktan Iraktan Gel Iraktan Seviyorum Yürekten (Mantar Kurur Kuraktan) Bir Kere Öpemedim O Gül Yüzlü Yanaktan Sazı Almış Eline Düğüne Mi Gidiyor Oturmuş Pencereye Beni Deli Ediyor Sazı Almış Eline Vuruyor Tellerine Kömür Gözlü Sevdiğim Gurbanım Dillerine Vur Davulcu Davula Gümbür Gümbür Gümlesin Sevdiğin Almayan Ben Evlendim Demesin A Benim Sızsım Yavrum Bi'yolcuk Öpsem Yavrum A Benim Altın Dişlim Yanıyor Benim İçin Sezai Çağdaş Sarayburnu'nun Ufak Tefek Taşları Sarayburnu'nun (A Canım) Ufak Tefek Taşları Vak Vak Ötüyor Şak Şak Ötüyor Martı Kuşları Aman Kalem Olmuş Bir Tanem O Yarimin Kaşları Sazlar Bir Yana Şişeler Meydana Doldur Fincana Ver İhvanlara Sazlar Bir Yana Aşığı Da Her Yana Gadehi De Meydana Atsak Olmaz Mı Ufak Tefek Paraları Mecidiye Liraları O Beyaz Gerdana Taksak Olmaz Mı Sarayburnu'ndan (İmanım) Ben Geçeriken Sırmalı Burmalı Sırmalı Yelken Açarken O Yar Doldurup (İmanım) Ben İçeriken Sazlar Bir Yana Şişeler Meydana Doldur Fincana Ver İhvanlara Sazlar Bir Yana Aşığı Da Her Yana Gadehi De Meydana Atsak Olmaz Mı Ufak Tefek Paraları Mecidiye Liraları O Beyaz Gerdana Taksak Olmaz Mı Muzaffer Özden-Ali Canlı A Benim Söm Söm Yavrum Iraktan gel ıraktan Seviyorum yürekten Bir kere öpemedim O gül yüzlü yanaktan (Ah) A benim söm söm yavrum Biyocuk öpsem yavrum A benim altın dişlim Yanıyor benim içim Sazı almış eline Düğüne mi gidiyor Oturmuş pencereye Beni deli ediyor (Ah) A benim söm söm yavrum Biyocuk öpsem yavrum A benim altın dişlim Yanıyor benim içim Sazı almış eline Vuruyor tellerine Kömür gözlü sevdiğim Gurbanım dillerine (Ah) A benim söm söm yavrum Biyocuk öpsem yavrum A benim altın dişlim Yanıyor benim içim Sezai Çağdaş Aman oy aman of Elma aldım Bartından Dabancam var altından Yandım aman yanıyom aman Öyle bir yar sevdim ki Sülalesi Bartın'dan gel gel Aşık atalım mı? Gönül satalım mı? Anay bubay duymadan Bize gaçalım mı? Anasına kızına Duvardaki sazına Sandıktaki bezine Yandım ela gözüne Akşama gelecem Hasretim ben yüzüne Buvar başında bakır Yosmam gözlerin çakır Of yanıyon eğlen geliyon O çakır gözlerine Kurban olsun bu fakir gel gel Evleri var bakacak Şu yar beni yakacak Of yanıyon eğlen geliyon Yaktıysa yarim yaksın Neyva bundan korkacak gel gel Bartın Yolu Düzdedir Evlerinde makine (Anam) Kalk gidelim hakime Beni baştan çıkardı (Anam) Orta boylu da Sakine Anam üç o yandan beş bu yandan Anam zülüf gerdan yaylasından Bartın yolu düzdedir (Anam) Top zülüfler yüzdedir Delikanlı gözleri (Anam) İnce belli kızdadır Anam üç o yandan beş bu yandan Anam zülüf gerdan yaylasından Değirmen üstü çiçek (Anam) Orak getirin biçek Beni baştan çıkaran (Anam) Orta boylu da mor çiçek Anam üç o yandan beş bu yandan Anam zülüf gerdan yaylasından Cavidan Akçakoca İp Attım Ucu Kaldı İp attım ucu kaldı Elimde tacı kaldı Ben bekledim el aldı Yürekte acı kaldı Dallar solar mı Hele güzel Bana kıyar mı Gidin durnalar gidin Yarime selam edin Yarim uykuda ise Uykusun haram edin Dallar solar mı Hele güzel Bana kıyar mı Gömlek giyer birmandan Usandırdı bu candan Ne de tatlı dili var Geçemiyom bir yandan Dallar solar mı Hele güzel Bana kıyar mı Muzaffer Özden Kayadan İndirdiler Kayadan indirdiler Kırata bindirdiler Alt'aylık mahpusluğu Üç aya indirdiler Mis pamuğum Nerelerde kaldın göz yanığım Bartın yolu düzdedir Top zülüfler yüzdedir Delikanlı gözleri İnce ince kızdadır Mis pamuğum Nerelerde kaldın göz yanığım Vahdet Gizli Kızma Birader Altmış dakika koştun nefessiz kaldın Olmayan topları hep tac'a attın Kornerler olunca takıldın kaldın Topsuz çimenleri yolma birader Aut çizgisini siyah çizdirdin Santrayı dünyaya küre bildirdin Altı pasta yaya çember mi dedin Fileyi portakal doldur birader Bilmezsin demiştik futbol zor iştir Başlığı öğrendin güzel giriştir Seneye oynarsın bu bir yarıştır Sahalar boşaldı tur at birader Topsuz alanda top oynuyorsun Dönüp bize sizi yendik diyorsun Dakikada bir gol soruyorsun Seninki top değil kızma birader Özer Akgöz |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| bartın türküleri, bartın Şarkıları, türkü, şarkı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Bartın Türküleri ŞarkılarıBartın Türküleri Şarkıları konusu, Şehir Rehberi/Bartın bölümünde tartışılıyor . | |