PROGRAMLAMA bölümündeki C ve C++ alt forumunda bulunan C++ veya Visual basicte program nasıl yapılır? konusunu görüntülemektesiniz özet:arkadaşlar öncelikle özür dilerim belki yanlış yerde konu açıyorum.ama ben bisual basic konusunda özellikle basitte olsa programlama bilen program yapan ...
| |||||||
C++ veya Visual basicte program nasıl yapılır? | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | arkadaşlar öncelikle özür dilerim belki yanlış yerde konu açıyorum.ama ben bisual basic konusunda özellikle basitte olsa programlama bilen program yapan arkadaşlardan yardım almak istedim.amacım c++ veya visual basic programıyla basit ihtiyacım olan programları yapmak.örneğin bir mp player.veya bir matematik çizim programı yapmak.biliyoruz piyasada hazır bir sürü program var ama biz basitten başlayıp kendimize basit uygulama yapmak için yardım alma gereğini duydum.şunu söyleyeyim ki:sorun programın kod tasarımı değil.nette kod bulmak kolay.ama bu kodları c++ visual basic ile program haline getirmek için bilen arkadaşlar görsel olarak veya basit bir şekilde artık buna ayrıntılı anlatım diyelim.sonuç olarak hiç kimse bu meseleyi küçümsemesin.bilmyoruz.ama öğrenmek için bir rehber olmalı.lütfen bir ilgilenen arkadaş bana kendi programımı yapmam için herhangi bir kodu örneğin: hesap makinesi kodunu nasıl program haline getirip pc de kullanabiliriz yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.... Konu Raskolnikov tarafından (02-01-2008 Saat 02:03 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Bu kullanıcılar mesaja teşekkür ettiler : |
| | #2 |
| (¯`·. ßÂLÂM ·´¯) Pasaj Yöneticisi | merhaba kardeş konunun bulunduğu yer yani [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] buraya bakarsan örnek kodlar ı burada bulabilir ve pratik yapabilirsin
__________________ Şu Kopan Fırtına, Türk Ordusudur YARABBİ ! Senin Uğruna Ölen Ordu Budur YARABBİ ! Ta Ki Yükselsin Ezanlarla Müeyyed Namın. Galip Et, Çünkü Bu Son Ordusudur İSLAMIN .... |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | Kardes ilk programı yapmak icin Algoritmayı yaparsın Algoritma nedir? İşte dedigin gibi örn:Hesap Makinesi diyelim Hesap Makinası nasıl çalısır -Topla 1.Sayıyı Girersin + 2.Sayıyı girersin=SONUC kısmı vardır Hesap makinasının işi bu kadardır ve bu 3 bölümlük yeri ögrenmek icin temeli lazım. birçok videolu eğitim var yaparsın yhani kolay Bende sen gibiyim yhani öle ben üst düzey bişi degilim yeni yeni baslıyorum Allah nasip ederse daha iyi şeyler yazıcam ne zaman bi oyunun KOXPUNu veya BOTUNU yazabilirsem işte o zmn ben programcıyım dicem. |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | Program yapmak zordur ama bi rkaç teknikle kolay yapılırr... |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | Ben İngİlİzce kelİme programi yapmak İstİyorum. Üstte İng kelİme altta da Şiklar ve İŞaretleyİnce doĞru yanitin Çikmasi. Nasil yapabİlİrİm lÜtfen yardimci olur musunuz? ![]() |
| | |
| | #6 | |
| 'Sombreness' | Alıntı:
kodlarım sağlam emin ol mantığıda kolayy (= kabul edersen paylaşırım... | |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | 00011100101010010101001010101010100101010101010101 0101001010 |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | Arkadaşım... Eğer bir visual basic delphi veya c++ gibi bir programlar yapmak istiyorsan, önce program yapmak istediğin programı indir. Örneğin: Visual Basic'i indir. Bilgisayarına kur. Önce kendin biraz uğraş. Biraz program yapmaya çalış. Sonra Google'a Visual Basic dersleri veya Visual Basic kodları diye araştır. Sana bir sürü Visual Basic dersleri kodları felan çıkacak. Onları öğren eminimki güzel bir program yapcaksın. Ben öyle başladım ve gerek Visual Basic'de gerek Deplhi'de çok güzel programlar yapmaya başladım. Eğer istersen sana bir kaçtane Visual Basic dersleri anlatan bir site adresi vereyim. Güzel dersler. Ama resimlileri veya Video'luları görmek için üye olman lazım. E üye olmakta bedava. [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | birazdaha bilgi gerekli ama iyi ![]() |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | ya beyler ben bi oyun yapmak istiyorum program kurmak tan biraz anlıyorum visualli kullanarak kendime pc içinde birtane daha pc yaptım yani sanal pc ama oyun yapamıyorum yardımcı olurmusunuz [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | ah şu kodları bi söleseniz benim tek bildiğim cout xD |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | esentepeli batu kardes sunu adim adim anlatmayin yaaaa ....modasini oldurceniz bu islerin,,,, |
| | |
| | #14 |
| Stajyer | yha ben visual basic 6.0 ı bı indiremedim biri bana link atabilirmi |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |