Online Oyunlar bölümündeki CounterStrike alt forumunda bulunan M4A1 vs AK-47 Sizce Hangisi ? konusunu görüntülemektesiniz özet:Kalashnikovu Kullanma Taktiğini Bildikten Sonra Keleşi Seçecekler Çoğalır.. Keleş Biraz Yetenek İstiyor.. M4A1 Kullanması Çok Kolay Bir Silah.. Ama Keleş ...
| |||||||
M4A1 vs AK-47 Sizce Hangisi ? | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #16 |
| Ordinaryüs ![]() | Kalashnikovu Kullanma Taktiğini Bildikten Sonra Keleşi Seçecekler Çoğalır.. Keleş Biraz Yetenek İstiyor.. M4A1 Kullanması Çok Kolay Bir Silah.. Ama Keleş Uzaktan Tek Mermide İndirebilecek Kalitede Ben Sniper Yerine Keleş Kullanıyorum Mesela ![]() Bi Ara Kalashnikovu Kullanayım.. Videosunu Pasaja Ekleyim Demek İstediğimi Anlarsınız |
| | |
| | #17 | |
| Stajyer | Alıntı:
M4A1 şuan dünya çapında özel kuvvetlerde kullanılan bir silah. Kalaşnikov rus yapımı olduğu için ve nato standartlarındaki mermi kalibrelerinden yüksek olduğu için hedef yok etmesi ihtimali biraz daha yüksektir.Tabiki bu tek mermiyle yok edeceği anlamınada gelmez. Siz M4A1 kolay kullanılan bir silah demişsiniz.Zaten dünyada silah tercihleri kolay kullanılmasına tutukluk yapmamasına karşı seçilmekte.M4A1 toza çamura karşı dayanıklı olmakla birlikte bakımı az yapılan bir silahtır. Kalaşnikovla ateş ettiğiniz zaman geri tepmeden dolayı (oyun olsun gerçek olsun)ıskalama okadar yüksektir.Gerçektede kolunuzuda kırabilir. M4A1 gazpistonlu atış yaptığı için tutukluk oranıda azdır. Ayrıca gez,göz,arpacık gibi bir atış yapma sistemi yok.Lazerle hedef belirlersin ve ateş edersin. Uzun lafın kısası Colt M4A1 olsun çamurdan olsun. ![]() | |
| | |
| | #18 | |
| Ordinaryüs ![]() | Alıntı:
Buradaki Soru " Oyunda Hangi Silahı Daha İyi Kullanıyorsunuz" Anlamında ... ![]() | |
| | |
| | #19 |
| Stajyer | oda doğru ![]() |
| | |
| | #20 |
| кєyif vєяici мaddє™ | Benim Şırnak'lı arkadaşım neden 9 yaşındaki çocuğun keleşle talim yaptığını söylüyor o zaman ? O kadar tepmiyor mu, yoksa arkadaş yalan mı söyledi ![]()
__________________ ѕнaкє мє ωєll вєfσяє υѕє *** Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür! Sana çöl gibi gelen, O göl diyorsa göldür! Düşünmek, taraf olmaktır. | GençSiviller | Gerçekler ZAMAN'la anlaşılır. |
| | |
| | #21 | |
| Üst Düzey Yönetici:) | Alıntı:
keleşin tesirli menzili 150 metre 150 metreden sonra mermi sen sağ ben selamet 200 metre bi mesafede atış yaptığında 4 - 5 metre arasında sapma yapar bide arkadaşın biri demiş keleş tepmesi fazla kolunu kırarsın kesinlikle doğru değil adam gibi tutmazsan her silah çok teper
__________________ | |
| | |
| | #22 |
| Stajyer | ya arkadas cold m4 a1 in verdiği hava ile kelesın verdiği hava bir gelmiyo bana yani şimdi ak 47 yi ben sevmem niye çünkü onu teröristler kullanıo çoğunlukla bence silahın babalar HK 33 ve G3 bide cold ben bu üçünü seviyom ------------------------HK 33----------------------------------------- ![]() ------------------------------G3-------------------------------------- ![]() -------------------------------------cold m4 a1----------------------- arkadaşlar ve şanlı manlı 50 kalibrelik koltumuz ![]() |
| | |
| | #23 |
| The Jury-T**pereR | abi ben coltun üstüne tanımam valla |
| | |
| | #24 | |
| ' SarcastiC ' | Alıntı:
![]() Tamam oyunda m4a1 kullanabilirsin ama bunlarla karşılaştırman bana komik geliyor ![]() Ona kalırsa bende roket atara bayılırım al ![]() ![]() | |
| | |
| | #25 | ||
| Ordinaryüs ![]() | Alıntı:
Abi dediğin Doğruymuş Gerçi Counter Striketada Sektiriyordu ama bu baya baya sek sek oynuyormuş Bu Silahla Sakar Olanlar Mı Hedef Tutturuyor Acaba Googlea Sorayım Dedim Bu Video Çıktı Karşıma [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Alıntı:
Counterda Polis Olursan M4A1'i Kalashnikova Tercih Edersin Bu Normaldir Zaten... | ||
| | |
| | #26 |
| Üst Düzey Yönetici:) | Alıntı: bu yüzdende teroristlerin tercih ettiği silahta keleş askerde keleş kullanıyordum kullanmak istemiyordum ama mecbur askerlik kullanmak istemememin sebebide silahların hiç biri seri numara silahlar değildi ve teroristlerden ele geçirilen silahlardı kim bilir kaç mehmetçiğimizi şehit ettiler o silahlarla
__________________ |
| | |
| | #27 |
| Pasaj Sakini ![]() | bence durumuna gore deyısıor |
| | |
| | #28 |
| Stajyer | ben cs 1.5 oynuyodum ama bıraktım sebeb:dersler aldı başını gidiyodu kırdım attım cd yi... yazın başlıcam şimdiden özledim daha 2 ay ama...bide bu soru gercektemi??? oyundamı???? |
| | |
| | #29 |
| Stajyer | |
| | |
| | #30 |
| Stajyer | her silah kullanmasını bildikten sonra ve nerelerde kulşlanılacağını bildikten sonra en iyisi olabilir ak47 yakın mesafe etkili m4a1 uzak mesafe etkili diyosunuz ona bakarsanız 38 lik pistol bile yakından öldürür gerek m4a1 olsun gerek m16 bu silahların menzili kullanımı bakımı güzel olduğu gibi dürbün takabilir veya el bombası atar da takabiliyoruz bunu ak47 dede yaparız ama m16 a2 ye değişmem |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| m4a1 carbine with silencer, kalashnikov, m4a1, keles, hangi silah daha, avtomat kalashnikov model 47, ak 47 roket, ak 47, m4a1 nedir, silahlar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| En iyi çizgi film sizce hangisi? | Heretic | ::: PASAJ CAFE ::: | 69 | 05-07-2009 04:28 PM |
| En iyi download programı hangisi sizce | Body_love | İstek ve Sorunlar | 18 | 02-11-2008 11:45 AM |
| sizce en iyi haber programı hangisi ? | MaH_ŞeR | ::: PASAJ CAFE ::: | 16 | 22-04-2008 09:49 PM |
| Sizce En Guclu Takim Hangisi? | tulun | ::: PASAJ CAFE ::: | 3 | 17-02-2008 02:22 PM |
| sizce hangisi..aşk mı para mı?? | wisscestey | Yazı & Yorum | 2 | 04-11-2007 08:03 AM |