Online Oyunlar bölümündeki CounterStrike alt forumunda bulunan M4A1 vs AK-47 Sizce Hangisi ? konusunu görüntülemektesiniz özet:bnce ikiside iyi ama arkadaşlar coltun mermisi bende cok titriyo FPS ie 100 neden cok sekiyo...
| |||||||
M4A1 vs AK-47 Sizce Hangisi ? | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #31 |
| Stajyer | bnce ikiside iyi ama arkadaşlar coltun mermisi bende cok titriyo FPS ie 100 neden cok sekiyo |
| | |
| | #32 |
| Stajyer | bizce m4A1 daha iyi kocum |
| | |
| | #33 |
| Stajyer | arkadaşlar bakın 4 yıl silahlarla uğraşıyorum ve unutmayınki asla doğa şartlarında m4a1 den iyisi yoktur |
| | |
| | #34 |
| ' SarcastiC ' | Ya abi naptınız siz yaa Oyun ya bu counter strike Doğa şartları felan Anladık siz prof. sunuz |
| | |
| | #35 |
| Stajyer | Agalar Bence Counter da m4a1 yakım mesafede cok ama cok ii keleş te uzak mesafe de ama kullanmasını bilene ![]() ![]() |
| | |
| | #36 |
| кєyif vєяici мaddє™ | Bu konuyu okuyan herkesin evinde ikisinden de birer tane var zanneder ![]()
__________________ ѕнaкє мє ωєll вєfσяє υѕє *** Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür! Sana çöl gibi gelen, O göl diyorsa göldür! Düşünmek, taraf olmaktır. | GençSiviller | Gerçekler ZAMAN'la anlaşılır. |
| | |
| | #37 |
| The Jury-T**pereR | |
| | |
| | #38 |
| Stajyer | yhaw siz bide call of duty 4ü oynayın bakem ak-47yimi alırsınız yoksa m4a1imi ama öyle counterdeki gibi düz m4ü diil resmen m4a1 aşık olursunuz |
| | |
| | #39 |
| Stajyer | m4a1 m-16 en eyisi ak47 nedir babam bile dedi bütün özel kuvvetler bile onu kullanıyor ABD kullanıyor özmalı ama türkiye de kullanıyor ak47 hapishanede yapılılmış rus yapımı bir silahtır bi yönüde ak47 ye nefretim teröristler kollanıyor |
| | |
| | #40 |
| Ordinaryüs ![]() | yaw oyunla gerçek hayatı karıştırıp durmayın |
| | |
| | #41 |
| кєyif vєяici мaddє™ | Ya şu an elimde bak 100 m hedefe bi AK-47 ile atıyorum bi de M4A1 ile.. ![]() M4A1 den vazgeçmeyin ![]()
__________________ ѕнaкє мє ωєll вєfσяє υѕє *** Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür! Sana çöl gibi gelen, O göl diyorsa göldür! Düşünmek, taraf olmaktır. | GençSiviller | Gerçekler ZAMAN'la anlaşılır. |
| | |
| | #42 |
| Stajyer | yha valla ben 2sinide iyi kullanabiliyorum XD |
| | |
| | #43 |
| Yorgun yastan... | Colt'tan vazgeçmeyin ![]() |
| | |
| | #44 |
| кєyif vєяici мaddє™ | Cebimde taşıyom kanka ![]()
| | |
| | #45 |
| Stajyer | AK 47 de kararlıyım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| m4a1 carbine with silencer, kalashnikov, m4a1, keles, hangi silah daha, avtomat kalashnikov model 47, ak 47 roket, ak 47, m4a1 nedir, silahlar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |