Ödev Kaynakları bölümü Diğer Ders Ödevler / Maltepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık 1. yıl Dersleri konusu gösteriliyor Özet:Dönem 1 : (word-pdf karışık) Algoritma (Algoritma ve C programlama) Atatürk İlkeleri ve inkılap tarihi Entegre Ofis (MS Ofis) Genel ...
| |||||||
Maltepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık 1. yıl Dersleri | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yorulmaz Nöbetçi | Dönem 1 : (word-pdf karışık) Algoritma (Algoritma ve C programlama) Atatürk İlkeleri ve inkılap tarihi Entegre Ofis (MS Ofis) Genel Matematik Temel Elektronik Teknolojinin Bilimsel İlkeleri Türk Dili İngilizce Dönem 2 : (pdf) Veri yapıları ve Programlama (C Programlama) Veri Tabanı Yönetim Sistemleri Grafik ve Animasyon (Povray - Photoshop - Flash) Bilgisayar Donanımı Atatürk İlkeleri ve inkılap tarihi 2 Genel Matematik 2 Türk Dili 2 İngilizce 2 Dönem 1 full : [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Dönem 2 full : [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | elinize sağlık çk güzel bir paylaşım olmş |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | Paylaşım için saol... |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | tşkler abi |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | paylaşım için çok tesekkür ederim elinize sağlık |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Maltepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık 1. yıl DersleriMaltepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık 1. yıl Dersleri konusu, Ödev Kaynakları/Diğer Ders Ödevler bölümünde tartışılıyor . | |