Ödev Kaynakları bölümü Diğer Ders Ödevler / Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden Bazıları konusu gösteriliyor Özet:[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Sakarya Üniversitesi uzaktan eğitim 2. yıl 2. dönem dersleri Dersler : C Programlama ...
| |||||||
Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden Bazıları | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yorulmaz Nöbetçi | |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | arkadaşım elinde kısa sınav ve arasınav cevaplarıda varmı ? |
| | |
| | #3 |
| Yorulmaz Nöbetçi | Malefes yok. |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | bunlar zaten var bilgi diye paylaştığın şeye bak neyse sağol yinede |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | bunun 1. sınıfı için notları yokmu sanırım bu 2. sınıf için ve 2ç dönemi için 1.sınıf 1.dönem ve 2.dönem nerden bulacağız bulan arkadaşlar varsa paylaşabilirlermi ? |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | ARKADAŞLAR BEN SAKARYA BİLGİSAYAR PROGRAMCILIGI UZAKTAN EGİTİMİ KAZANDIM VE HİÇ BİR BİLGİM YOK BU DERSLER KONUSUNDA ÇOK MU ZOR DERSLER VE NASIL TAKIP EDİORUZ DERSLERI BILGILENDIRIRSENIZ SEVINIRIM ![]() |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | bende aynı bölüme kayıt yaptırdım ve aynı soruya cevap arıyorum sizden ricam birşeyler bulursanız paylaşın lütfen. |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | bende sakarya üniversitesi bilgisayar programlama okuyorum...2. sınıf 2. dönem birinci sınıfla ilgili sınavlar vs oldukça paylaşırım ![]() |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | abi sabahtanberi bu sitedeyim teşekkürler Konu Raskolnikov tarafından (06-02-2010 Saat 07:35 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | merhaba arkadaşlar ben sakarya üniversitesi uzaktan eğitim bilgisayar programcılığına kayıt olmak istiyorum fakat bu konuda bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim kayıt olmam için neler gerekli,toplam ücret ne kadar ödemem gerek. |
| | |
| | #11 |
| administrator ![]() | |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | ben önlisans programına başvurmak istiyorum |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | sendemi bu bölümü okuyorsun |
| | |
| | #14 |
| administrator ![]() | hayır ama siteden gerekli cevapları alabilirsiniz yada üyelerimizden bu konuda bilgisi olanlar size bilgi vereceklerdir |
| | |
| | #15 |
| Stajyer | siz site adminimisiniz isminiz nedir bu arada |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden BazılarıSakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden Bazıları konusu, Ödev Kaynakları/Diğer Ders Ödevler bölümünde tartışılıyor . | |