Rehberim

Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden Bazıları

Ödev Kaynakları bölümü Diğer Ders Ödevler / Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden Bazıları konusu gösteriliyor Özet:[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Sakarya Üniversitesi uzaktan eğitim 2. yıl 2. dönem dersleri Dersler : C Programlama ...

Go Back   Rehberim > EĞİTİM VE KÜLTÜR REHBERİM > Yardımcı Kaynaklar > Ödev Kaynakları > Diğer Ders Ödevler

Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden Bazıları

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et

Seo Seçenekler Stil
Alt 10-12-2007, 10:07 AM   #1

Facebook Video - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yorulmaz Nöbetçi

Facebook Video - MSN üzeri Mesaj gönder

<!-- google_ad_section_start -->Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden Bazıları<!-- google_ad_section_end --> Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden Bazıları

[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]

Sakarya Üniversitesi uzaktan eğitim 2. yıl 2. dönem dersleri

Dersler : C Programlama II , Görsel Programlama II (c#), İnternet Güvenliği, İnternet Programcılığı II (php), Mikro Bilgisayar Sistemleri ve Assembler

Şifre : virs

Facebook Video isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 27-01-2009, 10:02 PM   #2

persian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden Bazıları<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden Bazıları

arkadaşım elinde kısa sınav ve arasınav cevaplarıda varmı ?

persian isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2009, 11:44 AM   #3

Facebook Video - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yorulmaz Nöbetçi

Facebook Video - MSN üzeri Mesaj gönder

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden Bazıları<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden Bazıları

Malefes yok.

Facebook Video isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-02-2009, 02:16 PM   #4

persian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->..<!-- google_ad_section_end --> ..

bunlar zaten var bilgi diye paylaştığın şeye bak neyse sağol yinede

persian isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-08-2009, 04:10 PM   #5

jojopachaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

bunun 1. sınıfı için notları yokmu sanırım bu 2. sınıf için ve 2ç dönemi için

1.sınıf 1.dönem ve 2.dönem nerden bulacağız bulan arkadaşlar varsa paylaşabilirlermi ?

jojopachaa isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-08-2009, 12:35 PM   #6

kubra17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->:s<!-- google_ad_section_end --> :s

ARKADAŞLAR BEN SAKARYA BİLGİSAYAR PROGRAMCILIGI UZAKTAN EGİTİMİ KAZANDIM VE HİÇ BİR BİLGİM YOK BU DERSLER KONUSUNDA ÇOK MU ZOR DERSLER VE NASIL TAKIP EDİORUZ DERSLERI BILGILENDIRIRSENIZ SEVINIRIM

kubra17 isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-09-2009, 04:05 AM   #7

cemal47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->bende derslerle ilgili bilgi arıyorum<!-- google_ad_section_end --> bende derslerle ilgili bilgi arıyorum

bende aynı bölüme kayıt yaptırdım ve aynı soruya cevap arıyorum sizden ricam birşeyler bulursanız paylaşın lütfen.

cemal47 isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2010, 02:39 AM   #8

giz_em89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden Bazıl<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden Bazıl

bende sakarya üniversitesi bilgisayar programlama okuyorum...2. sınıf 2. dönem birinci sınıfla ilgili sınavlar vs oldukça paylaşırım

giz_em89 isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2010, 02:59 PM   #9

edyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden Bazıl<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden Bazıl

abi sabahtanberi bu sitedeyim teşekkürler

Konu Raskolnikov tarafından (06-02-2010 Saat 07:35 PM ) değiştirilmiştir.
edyy isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-06-2010, 10:22 AM   #10

aliki42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

merhaba arkadaşlar ben sakarya üniversitesi uzaktan eğitim bilgisayar programcılığına kayıt olmak istiyorum fakat bu konuda bilgim yok bana yardımcı olursanız sevinirim kayıt olmam için neler gerekli,toplam ücret ne kadar ödemem gerek.

aliki42 isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-06-2010, 10:48 AM   #11

enesceyhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
administrator

[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]

bu adreste aradığın tüm cevapları bulabilirsin

enesceyhun isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-06-2010, 11:00 AM   #12

Stajyer

ben önlisans programına başvurmak istiyorum

Alt 16-06-2010, 11:01 AM   #13

Stajyer

sendemi bu bölümü okuyorsun

Alt 16-06-2010, 11:03 AM   #14

enesceyhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
administrator

hayır ama siteden gerekli cevapları alabilirsiniz yada üyelerimizden bu konuda bilgisi olanlar size bilgi vereceklerdir

enesceyhun isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-06-2010, 12:33 PM   #15

Stajyer

siz site adminimisiniz isminiz nedir bu arada

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil

Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Bilgisayar Programcılık Derslerinden Bazıları konusu, Ödev Kaynakları/Diğer Ders Ödevler bölümünde tartışılıyor .