Ödev Kaynakları bölümü Diğer Ders Ödevler / Okul Deneyimi Staj Raporları konusu gösteriliyor Özet:Okul deneyimi 2-4. sınıf ödevlerimi altta ekledim 4. 5. ve 6. uygulamalar var içinde isteyen indirebilir.... [Linkler için 10 saniyede ...
| |||||||
Okul Deneyimi Staj Raporları | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #2 |
| Stajyer | kardeş bu link çalışmıyor |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | okul deneyimi 2 ile ilgili kimya öğretmenlerince yapılmış bir çalışmanız var mı? teşekkürler |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | senin sülaleni sikeyim ben orospu cocukları bu kadarcık kısa bi dosyayı yarrak mı var da rapid denen yarrrakkafalı yere atıonuz ananızın amina koim sizin kahpenin encikleri allah belanızı versin lan ben size küfür edeyim orospu cocukları errrooorrr dio lan bu kahpenin cıkarrtıkları dogurttuklari soyunuzun amınga gagayım kahpenin enciklerinin dogurttuklarının urettiklerinin piyasıya saldıklarının kahpelerinin dolleeriinin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa bacının ananızın assholeu klitorisinden to emniyetiyle sigma emniiyetinin carpımı ve k katsayızının lan ananizi sikeyim zuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Okul Deneyimi Staj RaporlarıOkul Deneyimi Staj Raporları konusu, Ödev Kaynakları/Diğer Ders Ödevler bölümünde tartışılıyor . | |