Hobiler ve Tercihler bölümündeki Diğer Hobi ve Faaliyetler alt forumunda bulunan Zeybek Öğreniyorum Videolu Anlatım konusunu görüntülemektesiniz özet:Teşekkür ederim....
| |||||||
Zeybek Öğreniyorum Videolu Anlatım | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #61 |
| Stajyer | Teşekkür ederim. |
| | |
| | #62 |
| Stajyer | arkadaşımın düğünü var çok istiyordu teşekkürler |
| | |
| | #63 |
| Stajyer | Hocam Eline sağlık ama Tavas zeybeği yanlış.Bir Denizli li olarak Tavas zeybeğinin hem müziği hem oyunu bu değildir.Düzeltme imkanın varsa düzeltebilirsen sevinirim. Bizim içinde çok faydalı olur. |
| | |
| | #64 |
| Stajyer | Elİne saglik |
| | |
| | #65 |
| Stajyer | Paylaşımın için teşekkürler. Gençlerimizde böyle insanlarımızın olması çok güzel. Emeğine sağlık.. |
| | |
| | #66 |
| Stajyer | ellerinize sağlık çok güzel olmuş |
| | |
| | #67 |
| Stajyer | bu lınklerın hepsı hata verıyor sıteye daha yenı uye oldum bana acılen lazım lutfen yardım edın |
| | |
| | #68 |
| ¨Nöbet Tutan MeLek¨ Pasaj Yöneticisi | Linklerin Hepsi Sağlam. İndirmeyi bilmiyorsanız burdan ; [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ]
__________________ Hoşçakal hüzün..* Bıkmışlık Anlamsızlık İnançsızlık Vurdumduymazlık umursamazlık.. Hoşçakal kaybetmek Karanlık girdap boşluk işe yaramazlık.. Hoşçakal unutulmakUnutmak vefasızlık uzaklık Hoşçakal gitmeler.. Kendinden kaçmalar kalbine yabancılaşmalar* :] *** 'Yasak SehRin isyANkAR KıZı' ![]() Ansiklopedi - Program indir - Ucuz Alışveriş Pasaj İhbar Hattı |
| | |
| | #69 |
| Stajyer | ellerine sağlık. teşekkürler. ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #70 |
| Stajyer | TeŞekkÜrler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| zeybek ogreniyorum, zeybek nedir, zeybek, video, mugla, kuruoglu, koca arap, karacay, izmirin efeleri, ibrahim usta, harmandali, folklor, efe dansi ogrenmek, efe dansi ogreniyorum, bozdogan |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| anlatım şekilleri | KaraKarTaL585 | Türkçe - Edebiyat | 1 | 02-08-2008 07:39 PM |
| Anlatım Türleri, Anlatım Türleri Hakkında, Anlatım Türleri Özellikleri | YSS | Türkçe - Edebiyat | 1 | 25-07-2008 08:38 PM |
| Edebiyat DersLeri | YSS | Türkçe - Edebiyat | 5 | 12-02-2008 01:47 PM |
| Son 10 Yılın ÖSS Anlatım Bozukluğu Soruları Ve Cevapları | onurgs | Türkçe - Edebiyat | 9 | 20-01-2008 09:45 PM |
| Kompozisyonda Anlatım Şekilleri | YSS | Türkçe - Edebiyat | 0 | 10-01-2008 01:03 PM |