Video Paylaşım Alanı bölümündeki Dini Videolar alt forumunda bulunan [Altın Oran ve Kabe Mucizesi] konusunu görüntülemektesiniz özet:[Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Ne mükemmel bir yaratılıştır bu ...
| |||||||
[Altın Oran ve Kabe Mucizesi] | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| :) :) :) | Konu yaramaz_baby tarafından (11-04-2009 Saat 11:22 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Gümüş Üye ![]() | Güzel bir video çok güzel bir açıklama olmuş. bu oranı ılk olarak Dan Brown da vinci şifresi kıtabında okumustum gerçekten de cok dıkkatımı çekmişti ama kabe mucizesinı ilk kez duydum. Emeğine saglık teşekkürler. |
| | |
| | #3 | |
| :) :) :) | Alıntı:
rica ederim .. | |
| | |
| | #4 | |
| Ordinaryüs ![]() | Alıntı:
Altın oranı , Mona liza ve diğer altın oranları biliyordum ama benimde Da Vinci Şifresinden sonra biraz daha ilgim artmıştı, ama bunu duymadım ben böyle birşey beklemiyordum ..Tek kelimeyle Mükemmeldi yani bunu hiç düşünmedim hiç beklemiyordum Çooook şaşırdım kelimeler kifayetsiz..Mükemmel. Dipnot : Arkadaşlar Eğer ki kota probleminiz varsa videonun sağ tarafında HD is On yazar onu kapatın çünkü Hd video kaliteli olduğu için daha fazla kotanızı tüketir , eğer bu videoyu Hd olarak izlerseniz 100 Mbdan daha fazla kotanızdan yersiniz o yüzden Hd is off yapın 37 mb oluyor bu da bi tavsiye olsun. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| mukemmel yaratilis, mekke, mucize, kabe ve altin oran, kabenin sirri, dna, kabe mucizesi, altin oran, 618 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sporda 2008 - 2.Bölüm | Güncel Haberler | Güncel Haberler | 0 | 19-12-2008 05:30 PM |
| Altın Oran | !MaTRıX! | Matematik - Geometri | 0 | 17-11-2008 03:55 PM |
| Doğada Yaratılan Güzellik Ölçüsü: Altın Oran | onurgs | Başka Yere Sığmayanlar | 0 | 05-02-2008 11:01 PM |
| altın hakkında. | derbent | Yazı & Yorum | 0 | 23-12-2007 04:53 PM |
| AlTın ORan (FiboNacci Sayısı ) | ToLeRaNS | Başka Yere Sığmayanlar | 2 | 14-11-2007 06:38 PM |