Donanım Sorunları ve Çözümleri bölümü Donanım Sorunları / Monitörümde Görüntü Ters Döndü Yardım Edermisiniz? konusu gösteriliyor Özet:arkadaşlar çalışırken monitörümün görün tüsü ters döndü ne yapmam gerek söyleyecek biri var mııı???...
| Sponsor bağlantılar | ||
| |||||||
Monitörümde Görüntü Ters Döndü Yardım Edermisiniz? | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | arkadaşlar çalışırken monitörümün görün tüsü ters döndü ne yapmam gerek söyleyecek biri var mııı??? ![]() |
| | |
| | #2 |
| 54 TaTaNgA 54 ![]() | bilgisayar kralı anlmazsa bu işden biz naıl anlicaz neyse orası işin şakası bunu birdenectrl + alt + aşağı ok tuşu yada yukarı ok tuşu.. hemen hemen tüm kartlarda gecerlıdır.kısa bir yol Konu eLecTRoNicK tarafından (24-07-2008 Saat 11:43 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 |
| Yorulmaz Nöbetçi | ekran kartı driverı yükledikten sonra sağ altta saatin yanında ekran kartı simgesi çıkar ati nvidia falan gibi markaların ona sağ tıklarsan ekran ile ilgili seçenekler olması gerekiyor ordan düzeltebilirsin. |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | Sende monitörü ters çevir o zaman düzelir Masa üstünde mause sağ tıkla ekran kartı driver programını göreceksin tıkla karşına çıkan ekranda zaten ayarlar var![]() |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | altgr ile aynı anda ok tuşlarına bas istediğin yöne çevirebilirsin |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Monitörümde Görüntü Ters Döndü Yardım Edermisiniz?Monitörümde Görüntü Ters Döndü Yardım Edermisiniz? konusu, Donanım Sorunları ve Çözümleri/Donanım Sorunları bölümünde tartışılıyor . | |