Donanım Sorunları ve Çözümleri bölümündeki Donanım Sorunları alt forumunda bulunan Asus Rampage II Extreme konusunu görüntülemektesiniz özet:Asus Rampage II Extreme deki power reset ve birkaç tane daha buton var 3lü anahtar var acaba bunlar ne işe ...
| |||||||
Asus Rampage II Extreme | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Pasaj Sakini ![]() | Asus Rampage II Extreme deki power reset ve birkaç tane daha buton var 3lü anahtar var acaba bunlar ne işe yarıyor.. anakart resmi benim sorduğum kısım: ![]() daha yakından çekimi ![]() gördüğünüz gibi 5 buton var acana bunlar ne işe yarıyor.. bu butonları kullanarak neler yapabilirim..acaba yardımlarınız için teşekkürler ![]() |
| | |
| | #2 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | The buttons themselves are rather self-explanatory, and there's no hidden agenda here. The Toggle button toggles between the CPU and Northbridge, the Confirm accepts your entry, while the Select toggle switch allows you to change the values seen on the LCD Poster. The Reset and Start buttons are not overclocking-based, but rather allow you to turn the PC on if the motherboard isn't installed into a chassis. They're certainly the best-looking reset/start buttons I've ever seen, though. [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Biraz sözlükten bakmak gerekecek, ama tam anlarsam yazarım
__________________ Oyun Oyna - Rehberim - Kitap -Sinema-Firma Rehberi Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir. Ansiklopedi -- Define |
| | |
| | #3 |
| Pasaj Sakini ![]() | teşekkürler bende türkçeye çevirdim ancak doğruluğunu ve ne kadar nlamı doğru olduğunu bilemem yinede işe yarar herhalde buda türkçesi "Düğmeler kendileri, birazcık kendini açıklayandır, ve, burada hiçbir saklanan gündem yoktur. CPU ve Northbridge'nin arasında düğme düğme düğmeleri, doğrular, senin girişini kabul eder, seçkin düğme düğmesi, LCD posterinde görülen değerleri değiştirmen için sana izin verirken. Ayarlanan, ve başlangıç düğmeleri, fazla süre tutan-temelli değildir, ama birazcık PC'i açman için sana izin verir, eğer anakart, bir şasiye yerleştirilmezse. Onlardır, kesinlikle en iyi-bakma, başlangıcın, benim şimdiye kadar, gördüğümü ilkini ayarladı, buna rağmen." hız aşırma için kullanılıyor.. inşallah açıklayıcıdır.. tekrar teşekkürler ![]() Konu başlat tarafından (29-11-2008 Saat 01:41 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| rampage, extreme, asus |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ASUS P5Q serisi ile benzersiz özellikler | CoRTeZ | Anakart | 5 | 05-12-2009 08:09 PM |
| Asus ROG Rampage II Extreme | Teknoloji Haberleri | Teknoloji Haberleri | 0 | 24-10-2008 05:30 PM |
| Anakart - Ürün Tanıtımları | YSS | Anakart | 5 | 05-10-2008 10:32 PM |
| ASUS P5Q serisi ile benzersiz özellikler | CoRTeZ | Anakart | 0 | 08-06-2008 11:49 AM |
| ASUS, ROG Maximus Extreme serisini duyurdu | MyHeart | Teknolojik Gelişmeler | 0 | 08-11-2007 01:35 AM |