Donanım Sorunları ve Çözümleri bölümü Driver / BIOS / Firmware / XP'de Driver Aramaya Son- Universal XP Driver CD konusu gösteriliyor Özet:Universal XP Driver CD Açıklama: Saatlerce internette sürücü aramaya son. İçerisinde 25000'in üzerinde sürücü barındıran sürücü cd'si ile bu işlemleri ...
| |||||||
XP'de Driver Aramaya Son- Universal XP Driver CD | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Pasaj Müdürü | Universal XP Driver CD ![]() Açıklama: Saatlerce internette sürücü aramaya son. İçerisinde 25000'in üzerinde sürücü barındıran sürücü cd'si ile bu işlemleri çok kısa sürede yapabilirsiniz. Dell, HP, Compaq, IBM, Sony, Toshiba, Panasonic, Intel, 3Com, VIA, nVidia, ATI, SoundMax ve daha fazlası... No more need to spend hours on-line browsing for drivers ! (XP and win2k platforms only) When you get those annoying "Yellow question marks" in your device manager, Just pop the Universal Driver CD in and Windows will automatically search the comprehensive drivers base that's on it. This CD, (Iso format about 600 mb) contains software drivers for over 25,000 hardware components from brands such as Dell, HP, Compaq, IBM, Sony, Toshiba, Panasonic, as well as hardware component manufacturers Intel, 3Com, VIA, nVidia, ATI, SoundMax, and many more. DOWNLOADS: [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | ellerine saglık bakalım nasıl kardes sanırım partlarda sorun var denermısın ??? Konu badboy33 tarafından (01-08-2008 Saat 07:48 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | tşkler eline sağlıkk |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | emeğine sağlık hayırlı calışmalar dilerim teşekkürler paylaştığın için |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | eline sağlık bu cd acaba içindeki lazım olan driver,leri otomatik olarakmı yüklüyor |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | arkadasım şu anda indiriyorum ama eger dedigin gibi ise sana bir tesekur borcum olur |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | elıne saglık emıgıne yuregıne neyazıkkı ben dos acamıyom yardım lutfen |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | Öncelikle herkese merhaba böyle bir hizmet içinde teşekkür ederim. 25000 drivers diya aradım burada buldum düzgün olduğunada inandım ama bilgisayara indirdim fakat nasıl kullanacağım. bu konuda bilgisi olan arkadaşlrın yardımını rica ediyorum. herkese kolay gelsin sağlıcakla kalın. |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | arkadaşlar part sağlamdır inş bende indiricem indirin partları birleştirin ve diamon tools gbi programlarla açın yada sonuna .rar yazın hepsi bu |
| | |
| | #10 |
| Standart Donanım | Sağlam değilse tekrar upload edilir ya da bi şekilde düzeltilir.. Ama kota sorununuz varsa bu risk size ait ![]() |
| | |
| | #11 |
| Pasaj Müdürü | linkler sağlam, sorun olursa tekrar yükleriz. |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | paylasim icin tskrler emginize saglik basarilar dilerim |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | arkadaşlar böyle bi konuyu paylaştığınız için allah razı olsun vede teşekkür ediyorum 4 rapip gözüküyor birinimi indiriyoruz yoksa hepsinimi |
| | |
| | #14 |
| Stajyer | hepsini indiriceksin |
| | |
| | #15 |
| Stajyer | teşekürler |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| otomatik driver cd si |
| Seçenekler | |
| Stil | |
XP'de Driver Aramaya Son- Universal XP Driver CDXP'de Driver Aramaya Son- Universal XP Driver CD konusu, Donanım Sorunları ve Çözümleri/Driver / BIOS / Firmware bölümünde tartışılıyor . | |