Donanım Sorunları ve Çözümleri bölümü Driver / BIOS / Firmware / EPoX BT-DG07A bluetooth usb driver acill:( konusu gösteriliyor Özet:slm arkadaslar bende sımdı EPoX BT-DG07A bluetooth usb adaptoru var ama driver ı kayıp bulamdım.ınternettede bulamadım kendı sayfasında bıle sorun ...
| |||||||
EPoX BT-DG07A bluetooth usb driver acill:( | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Temsilci ![]() | slm arkadaslar bende sımdı EPoX BT-DG07A bluetooth usb adaptoru var ama driverı kayıp bulamdım.ınternettede bulamadım kendı sayfasında bıle sorun var bulunamıyor.yardım edebılecek kımse varmı. |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | Bende var. Yalnız bana da bt-dgo7a+bluetooth lazım veya CD'si lazım.İsterseniz: adresime yaz.Anlaşalım. mail yasak ! Konu Teknoloji Haber tarafından (11-07-2009 Saat 04:58 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | |
| | |
| | #4 | |
| Temsilci ![]() | Alıntı:
anlasalım mı ![]() ısın guzel yanı yenı farkettım bu bluetooth ıcın driver lazım degılmıs ![]() herhangı bır bluetooth programı kullanırsan ıkısı bır butun olarak calısıyor ![]() ıstersen sen bana yaz ben sana yardımcı olayım ![]() | |
| | |
| | #5 | |
| Stajyer | Alıntı: kardeşim çok teşekkürler ![]() ne fırsatçı insanlar var ya yazık bilgipasajı gibi bi paylaşım sitesinde hem de ![]() | |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | Teşekkürler ![]() |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | çok teşekkür ederim |
| | |
| | #8 |
| Temsilci ![]() | teşekkurler. Rapid lınkındekını ayrıca deneyecegım ama simdi sorunsuz kullandığım BlueSoleil.v5.0.5.Build.178 lınkını eklıyorum hiç sorun cıkarmadı driver bulmadıgımda bunu denemıstım uyum sagladı sorunsuz calısıyor kendı yuklememdır sorunsuz kullanabılırsınız. BlueSoleil.v5.0.5.Build.178 [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | güzel paylaşım teşekkürler |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | teşekkürler... |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | Win 7 si yokmu uyum açısından? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
EPoX BT-DG07A bluetooth usb driver acill:(EPoX BT-DG07A bluetooth usb driver acill:( konusu, Donanım Sorunları ve Çözümleri/Driver / BIOS / Firmware bölümünde tartışılıyor . | |