Donanım Sorunları ve Çözümleri bölümü Driver / BIOS / Firmware / PEGASUS WEB CAM DRIVER'DA SORUN "acil yardım.. lütfen" konusu gösteriliyor Özet:Arkadaşlar bende pegasus web cam var. cd si yok. dolayısı ile ben taktığımda "USB DEVİCE" yazıyor. cd istiyor. bana yardımcı ...
| |||||||
PEGASUS WEB CAM DRIVER'DA SORUN "acil yardım.. lütfen" | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Arkadaşlar bende pegasus web cam var. cd si yok. dolayısı ile ben taktığımda "USB DEVİCE" yazıyor. cd istiyor. bana yardımcı olabilirmisiniz nasıl halledebilirim. program varsa paylaşırmısınız. web cam şu her iki tarafında da 3 ışık olanlardan. teşekkürler |
| | |
| | #2 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | Birincisi hoşgeldiniz, İkincisi gelir gelmez oldu ama imzanız çok uzun, kısaltınız yoksa imzanız silinecektir, Üçüncü olarak burdan çekiniz sevgiler [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ]= |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | Biaraz öle oldu. Yardımın için sağolasın.. |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | aynı webcam den bendede war..Bulabildiysen Özelden atarsan sevinirim. |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | Bulamıyorum aynı sorun bende de yaşanıyor arkadaşlar hangısını ındıırıcem yardım edermısınız.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
PEGASUS WEB CAM DRIVER'DA SORUN "acil yardım.. lütfen"PEGASUS WEB CAM DRIVER'DA SORUN "acil yardım.. lütfen" konusu, Donanım Sorunları ve Çözümleri/Driver / BIOS / Firmware bölümünde tartışılıyor . | |
| ||||
| Konu | Kategori | |||
| Evden eve nakliyat | Liseler & Üniversiteler | |||
| Şehir ve Firma Rehberi | Tatil ve Oteller | |||
| Tatil ve Oteller | Seo | |||