Donanım Sorunları ve Çözümleri bölümü Driver / BIOS / Firmware / Driver aramaya son konusu gösteriliyor Özet:Drİverini BulamadiĞiniz Aygitlari Otomatİk Tanimlayan Program. Sürücüsünü bulamadığınız aygıtları otomatik tanımlayan ve internetten sürücülerini indiren bir program. UnknownDeviceIdentifier 4.0 [Linkler ...
| |||||||
Driver aramaya son | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #2 |
| Stajyer | bakalım işe yarayacakmı ellerinize sağlık teşekkürler ![]() |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | saol ya işe yarıyodur inş. yükledim prog. çalışıyo emeğine sağlık |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | teşekkürler |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | teşekkürler |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | ya dostlar ADS Instant HDTV PCI SÜRÜCÜ lazım |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | teşekkürler... |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | Eyvallah sagolsın ama ben beceremedim herhalde nasıl kullanılacagını Anlatabilirmisiniz? analtabilecek varsa cok iyi olur lazım... |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | zannedersem driverleri internet bğlantısı kullanarak buluyo..ama bnm ethernet bağdaştırıcısında mı bilmiyorum bi sorun var.yan odadan aynı modemden pc nete bağlanıyoken diğerinden internete bağlanamıyoruz.o haldeyken bağlantı sorununu nasıl giderebiliceemm:S:S:S:S:S |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | tşkürler |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | banada ADS Instant HDTV PCI SÜRÜCÜ lazım yardımcı olursanız sevinirim teşekurler |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | sayfa bozuk kardeş |
| | |
| | #13 |
| MeVsİmLeR gİbİsİn ![]() | sağol |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| driver aramaya son, driver bulma, driver bulma programı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Driver aramaya sonDriver aramaya son konusu, Donanım Sorunları ve Çözümleri/Driver / BIOS / Firmware bölümünde tartışılıyor . | |