Donanım Sorunları ve Çözümleri bölümü Driver / BIOS / Firmware / ASUS BIOS Update 7.15.04 konusu gösteriliyor Özet:ASUS anakartlar için BIOS güncelleme yazılımı Bu yazılım ile ASUS anakartınızın mevcut BIOS versiyonuna ait bilgileri görebilir, mevcut BIOS'u yedekleyebilir, ...
| |||||||
ASUS BIOS Update 7.15.04 | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yorulmaz Nöbetçi | ASUS anakartlar için BIOS güncelleme yazılımı Bu yazılım ile ASUS anakartınızın mevcut BIOS versiyonuna ait bilgileri görebilir, mevcut BIOS'u yedekleyebilir, internet üzerinden yeni BIOS versiyonlarını kontrol edebilir, bunları internet üzerinden indirebilir, doğrudan internetten ya da bilgisayarınızda yüklü bir BIOS dosyasından Windows işletim sistemi altında BIOS güncellemesi yapabilirsiniz. BIOS güncelleme yazılımı ASUS Update, BIOS logosunu özelleştirebileceğiniz MyLogo progr***yla birlikte geliyor. ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
ASUS BIOS Update 7.15.04ASUS BIOS Update 7.15.04 konusu, Donanım Sorunları ve Çözümleri/Driver / BIOS / Firmware bölümünde tartışılıyor . | |