Donanım Sorunları ve Çözümleri bölümü Driver / BIOS / Firmware / lg e510 vistadan xpye çevirdim ses ve wireless driver yüklenmiyor!! konusu gösteriliyor Özet:yardımcı olursanız çok mutlu olucam......
| |||||||
lg e510 vistadan xpye çevirdim ses ve wireless driver yüklenmiyor!! | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | yardımcı olursanız çok mutlu olucam... |
| | |
| | #2 |
| Öss Mode :) ![]() | Bilgisayarınız ilk aldığınızda Vista yüklüydü Muhtemelen Xp'ye dönüşlerde driver sıkıntısı olabiliyor [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Bu linkten Tüm driverlerı bulabilirsiniz ![]() ayrıca birdahakine driver isteklerinizi [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] ne yazarsanız daha iyi olur ![]() Konu !MaTRıX! tarafından (15-09-2009 Saat 06:13 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | teşekkürler bakıcam driverlara ama biçoğunu yükledim olmadı :/ daha yeniyim teşekkürler ![]() |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | yok olmuyor hiçbirisi =/ ne yapıcam bilmiyorum ya.vista kullanmakta istemiyorum. |
| | |
| | #5 |
| Öss Mode :) ![]() | Verdiğim Driverlar sizin verdiğiniz lg e510 modelinin xp driverlarıdır ![]() [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] Şuraya bi bakıp tekrar denemenizde yarar var |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | eyvallah kardeşim |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | matrix sen orospunun evladımsın? senin ananı sıkerm pıc oglu pıc |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
lg e510 vistadan xpye çevirdim ses ve wireless driver yüklenmiyor!!lg e510 vistadan xpye çevirdim ses ve wireless driver yüklenmiyor!! konusu, Donanım Sorunları ve Çözümleri/Driver / BIOS / Firmware bölümünde tartışılıyor . | |