Rehberim

Creative SB Live 5.1 Win7 sürücü

Donanım Sorunları ve Çözümleri bölümü Driver / BIOS / Firmware / Creative SB Live 5.1 Win7 sürücü konusu gösteriliyor Özet:Mrb arkadaşlar aşağıya çıkardığım konfigürasyonda XP den Windows7 ye geçtiğimde önboard ses kartının sürücüsünü bir şekilde bulup çalıştırmama rağmen sonradan ...

Go Back   Rehberim > DONANIM REHBERİM > Donanım Sorunları ve Çözümleri > Driver / BIOS / Firmware

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 25-09-2009, 12:30 AM   #1

mhcvx90av - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Creative SB Live 5.1 Win7 sürücü<!-- google_ad_section_end --> Creative SB Live 5.1 Win7 sürücü

Mrb arkadaşlar aşağıya çıkardığım konfigürasyonda XP den Windows7 ye geçtiğimde önboard ses kartının sürücüsünü bir şekilde bulup çalıştırmama rağmen sonradan aldığım ve XP de iken mükemmel ses veren Creative Sound Blaster Live 5.1 ses kartının sürücüsünü bir türlü bulamadım. Yerli ve yabancı sitelerden bulup indirdiğim ve kurmayı denediğim hiçbir sürücüyü yükleyemedim. Sürekli şu hatayı verdi: “Setup is unable to detect a supported product on your system. Please ensure that your product is properly installed before running this setup program. Setup will exit” Evet şu an önboard Realtek ALC 861 ses kartı ile idare ediyorum ama kullandığım Logitech X 530 5.1 hoparlörümde XP de iken Creativden aldığım bas ve sesi asla alamıyorum. Creativin sitesinde bir sürü modelin sürücüsü var ama uygun olabilir düşüncesiyle denediğim bir çok sürücüyü kuramadım bile, olmadı bir türlü! Yardım lütfennn!
Asus P5 GD1 Pro Anakart,
CPU 3.00GHz
1,00 GB Ram
32 bit
Realtek ALC 861 önboard ses kartı
Creative Sound Blaster Live 5.1 (020 modeli dijital olarak geçiyo kartta) ses kartı

mhcvx90av isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil

Creative SB Live 5.1 Win7 sürücü konusu, Donanım Sorunları ve Çözümleri/Driver / BIOS / Firmware bölümünde tartışılıyor .