Donanım Sorunları ve Çözümleri bölümü Driver / BIOS / Firmware / sayın arkadaşlar non-system disk or disk error. replace and strike any key when ready konusu gösteriliyor Özet:sayın arkadaşlarım benim hp 530 model bi laptop var ve bu açılırken '' non - system disk or disk error. ...
| |||||||
sayın arkadaşlar non-system disk or disk error. replace and strike any key when ready | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | sayın arkadaşlarım benim hp 530 model bi laptop var ve bu açılırken ''non-system disk or disk error. replace and strike any key when ready'' yazı yazı yazıyo yani hiç açılmıyo bu soruna acil çözüm arıyorum bana yardımcı olursanız çok sevirim hayurlı çalışmalar... |
| | |
| | #2 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | bu hatayı kurarken mi alıyorsunuz ? sistem diski yok diyor, bu windowsunuz bozuk veya kurmaya çalışırken yanlış cd yi takarken alacağınız bir hatadır. notebook unuz ile birlikte gelen kurtarma dvd veya cd sinden yeniden kurmalısınız |
| | |
| | #3 | |
| Stajyer | Alıntı:
kurarken değil çalışı bir sistemde notebook kapatıldıktan sonra yaklaşık 12 saat sonra yeniden notebook acılmak istenildiğinde bios ekranından hemen sonra geliyor? | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
sayın arkadaşlar non-system disk or disk error. replace and strike any key when readysayın arkadaşlar non-system disk or disk error. replace and strike any key when ready konusu, Donanım Sorunları ve Çözümleri/Driver / BIOS / Firmware bölümünde tartışılıyor . | |
| ||||
| Konu | Kategori | |||
| Evden eve nakliyat | Liseler & Üniversiteler | |||
| Şehir ve Firma Rehberi | Tatil ve Oteller | |||
| Tatil ve Oteller | Seo | |||