Rehberim

Airties air 2310 wireless usb adaptör çalışmıyor lütfen yardım edin

Donanım Sorunları ve Çözümleri bölümü Driver / BIOS / Firmware / Airties air 2310 wireless usb adaptör çalışmıyor lütfen yardım edin konusu gösteriliyor Özet:Bunu alalı 1 ay falan oluyor gayet güzel kullanıyordum geçen cumartesine kadar ama nolduysa en son cuma günü kullandım kapattım ...

Go Back   Rehberim > DONANIM REHBERİM > Donanım Sorunları ve Çözümleri > Driver / BIOS / Firmware

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 17-06-2010, 11:33 AM   #1

B o r a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Airties air 2310 wireless usb adaptör çalışmıyor lütfen yardım edin<!-- google_ad_section_end --> Airties air 2310 wireless usb adaptör çalışmıyor lütfen yardım edin

Bunu alalı 1 ay falan oluyor gayet güzel kullanıyordum geçen cumartesine kadar ama nolduysa en son cuma günü kullandım kapattım pc yi cumartesi günü açtım çalışıyodu açtıktan 1 saat sonra falan sanki cihazı takıp çıkartıyomuşum gibi ses geldi internette geldi gitti ve en sonundada tamamen gitti cihazı çıkartıp taktım yine olmadı driver i sildim cd den baştan tekrar kurdum yine olmadı airties in sitesinden en son driver i indirdim yine olmadı yalnız driver i yüklüyorum yüklendikten sonra wireless usb adaptörü takmadan önce aygıt yöneticisine giriyorum sonra ağ bağdaştırıcısına bakıyorum 802.11 N Wireless usb adapter de sarı ünlem işareti var sağ tuş yapıp özellikler dediğimde ise Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)

Bu aygıtla ilgili verileri Microsoft'a göndermek ve kullanılabilen bir çözüm olup olmadığını görmek için 'Çözümleri denetle'yi tıklatın. yazıyor sonra cihazı takıyorum ışık hep yanıyor yanıp sönmüyor ve takıp çıkarınca ses gelir ya o hiç gelmiyor başka porta taktım yine aynı bizde iki pc var ondada denedik yine aynı çalışmadı ama ondaki wireless adaptör farklı linksys marka ondakini bu pc ye takıyorum çalışıyor lütfen yardım edin

B o r a isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 17-06-2010, 02:31 PM   #2

enesceyhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
administrator

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: Airties air 2310 wireless usb adaptör çalışmıyor lütfen yardım edin<!-- google_ad_section_end --> Cevap: Airties air 2310 wireless usb adaptör çalışmıyor lütfen yardım edin

cihazınızın büyük ihtimalle donanımsal yani fiziksel bir arızası var. eğer garantisi varsa aldığınız yere götürün yoksa o cihazlar tamir edilmez uğraşmaya değmez yenisini almanızı öneririm

enesceyhun isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil

Airties air 2310 wireless usb adaptör çalışmıyor lütfen yardım edin konusu, Donanım Sorunları ve Çözümleri/Driver / BIOS / Firmware bölümünde tartışılıyor .