Donanım Sorunları ve Çözümleri bölümü Driver / BIOS / Firmware / aygıt Yöneticisi konusu gösteriliyor Özet:hp pavilion dv6000 Laptop Kullanıyorum Bütün driverlar tamam iki driverda sorun var galiba Ethernet Denetleyicisi ve Hp Integrated Module bunlarda ...
| |||||||
aygıt Yöneticisi | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | hp pavilion dv6000 Laptop Kullanıyorum Bütün driverlar tamam iki driverda sorun var galiba Ethernet Denetleyicisi ve Hp Integrated Module bunlarda sorun var aygıt Yöneticisinden baktığımda sarı olarak görüyorum Aşağıda resim olarakta ekledim ne yapmalıyom internetten indirdim driverları ama driverlardamı sorun var acaba Yüklüyom yüklüyom Görmüyo aygıt yöneticisi 192.168.1.1 yani modem panelinede bağlanamıyoruz internet kurabilmek için bu driverların kurulması gerek ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
aygıt Yöneticisiaygıt Yöneticisi konusu, Donanım Sorunları ve Çözümleri/Driver / BIOS / Firmware bölümünde tartışılıyor . | |