İslam ve insan bölümündeki Dualar alt forumunda bulunan Nefsin şerrinden korunmak için DUA konusunu görüntülemektesiniz özet:Nefsin şerrinden korunmak için : “Allahümme elhimni rüşdi ve eizni min şerri nefsi(Ya Allah! Bana hidayet ilham et ve beni ...
| |||||||
Nefsin şerrinden korunmak için DUA | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| SaNaL FaNi | Nefsin şerrinden korunmak için: “Allahümme elhimni rüşdi ve eizni min şerri nefsi(Ya Allah! Bana hidayet ilham et ve beni nefsin şerrinden koru) ___________ |
| | |
| Bu kullanıcılar mesaja teşekkür ettiler : |
| | #2 |
| Pırlanta Üye | HZ. FATIMA'NIN SABAH AKSAM OKUDUGU DUA "Yâ Hayyü yâ Kayyûm Birahmetike estegisü. Fe'aslihlî se'nî Küllehû ve lâ tekilnî ilâ nefsî tarfete aynin." Manasi: "Ey Hayy ve Kayyum olan Allahim! Rahmetinle senden yardimini isterim. Benim bütün islerimi, hal ve hareketlerimi düzelt. Beni bir göz kirpmasi kadar bile olsun nefsime birakma." Nefsimiz, bize en azili düsmandan daha cok zarar veren ve bizimle yasayan bir düsmanimizdir... Nefis denen düsman, bize hic mi hic iyilik tavsiye etmez... Devamli olarak kötükügü cagiran bir kötüdür... Nefsimiz, en büyük düsmanimiz olan seytanla isbirligi yapip bize telafisi mümkün olmayan zararlar verir... Sevgili peygamberimizin, biricik kizi Hz. Fatima validemizin bu önemli emir ve tavsiyesini aklimizdan hic mi hic cikarmayalim... Bduayi sabah aksam en az ücer kere okuyarak Cenab- i Allah´tan bizi göz kirpmasi kadar az bir zaman icinde de olsa nefsimize birakmasin.... |
| | |
| | #3 |
| "abd" Pasaj Yöneticisi | amin . |
| | |
| | #4 |
| :) :) :) | amiiin.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dua, korunmak, nefsin, serrinden |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| vistanın bilinmeyen yanları (çok faydalı bilgiler) | KaraKarTaL585 | İstek ve Sorunlar | 1 | 12-08-2009 03:02 PM |
| windows için yararlı bilgiler | KaraKarTaL585 | İstek ve Sorunlar | 1 | 05-01-2008 01:19 PM |
| Hızlı bir xp için ipuçları | Mehmet EROL | İstek ve Sorunlar | 2 | 24-12-2007 09:14 PM |
| Özel Bİlgİsayar AĞi | CoRTeZ | Ağ (Network) | 0 | 10-09-2007 10:03 PM |
| ÖlÜm Hakkindakİ Hadİsler | GeNeRaL | İslam ve insan | 2 | 14-03-2006 05:23 AM |