Donanım Sorunları ve Çözümleri bölümündeki Ekran Kartı alt forumunda bulunan ATI Catalyst 8.5 (daha yüksek performans için) güncelleme paketi konusunu görüntülemektesiniz özet:ATI Catalyst, Radeon yonga setine sahip ekran kartınızın sürücüsünü güncelleştiren pakettir. Paket içerisinde ekran kartınızdan tam performans alabilmeniz için son ...
| |||||||
ATI Catalyst 8.5 (daha yüksek performans için) güncelleme paketi | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Dost Admin ![]() | ![]() ATI Catalyst, Radeon yonga setine sahip ekran kartınızın sürücüsünü güncelleştiren pakettir. Paket içerisinde ekran kartınızdan tam performans alabilmeniz için son sürücüler, yardımcı programlar ve bir kontrol paneli mevcuttur. Catalyst 7.6'nın İçerdiği Sürücüler ve Programlar - Radeon™ display driver 8.383 - Multimedia Center™ 9.16 - HydraVision™ - HydraVision™ Basic Edition - Remote Wonder 3.04 - WDM Driver Install Bundle - Southbridge/IXP Driver - Catalyst™ Control Center Version 7.6 Platformlar - Windows Vista (32 ve 64 bit versiyonlar) - Windows XP Professional - Windows XP Home Edition - Windows XP Media Center Edition Catalyst'in Desteklediği Ürünler - ATI Radeon™ HD 2900 series - ATI Radeon™ HD 2600 series - ATI Radeon™ HD 2400 series - Radeon® X1950 series - Radeon® X1900 series - Radeon® X1800 series - Radeon® X1600 series - Radeon® X1300 series - Radeon® X850 series - Radeon® X800 series - Radeon® X700 series - Radeon® X600 series - Radeon® X550 series - Radeon® X300 series - Radeon® 9800 series - Radeon® 9700 series - Radeon® 9600 series - Radeon® 9500 series Catalyst Control Center - Display Driver - Catalyst Control Center - WDM Drivers Uyarı : Catalyst Control Center'ın sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi için sisteminizde Microsoft .NET Framework 2.0 kurulu olmalıdır Download Link [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ]
__________________ Yol O'nun, varlık O'nun gerisi hep angarya ![]() Hayatın kamçısıyla sızar derinden kanlar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar? Vicdanını Paris'e, Moskova'ya satanlar, Küfür diye bakarlar senin dualarına. |
| | |
| Bu kullanıcılar mesaja teşekkür ettiler : | buraxxx (12-10-2008), Lonelyboy47 (12-06-2008), rabiam (04-06-2008), sezgnyılmz (02-05-2008), Th3RoCKuLA (01-04-2008), yigidim (13-04-2008) |
| | #2 |
| Dost Admin ![]() | ATI Catalyst™ 8.4
[Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ]
__________________ Yol O'nun, varlık O'nun gerisi hep angarya ![]() Hayatın kamçısıyla sızar derinden kanlar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar? Vicdanını Paris'e, Moskova'ya satanlar, Küfür diye bakarlar senin dualarına. |
| | |
| | #3 |
| Dost Admin ![]() | ATI/AMD, Windows XP ve Windows Vista için gerekli sürücüleri güncelledi. ATI Catalyst 8.5 sürüm görüntü sürücüsü, Catalyst Kontrol Merkezi ve WDM sürücüleri ile geliyor ve yeni özellikler ile daha fazla verim alabilmenizi sağlıyor. Birçok oyun için de performans artırımı ile gelen yeni sürücüler, indirilmeye hazır. Catalyst™ 8.5 aşağıdakileri içeriyor:
Yükleme: [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Yükleme: [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Yükleme: [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Yükleme: [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ]
| | |
| | #4 |
| Stajyer | hangisini seçcez kardeş bu linkta açtığımız sayfadan güncelleme için |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | Ekran Kartında Hangı Ozellık Varsa Onu Kardeş |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | Selamlar ; Benim kartım ATI Radeon™ X1600 series ama hangi işlemleri yapacağımı bilmiyorum.Vista Ultimate 32bit işletim sistemim var ve alttaki linkteki sayfaya kadar ulaştım.Hangisini veya hangilerini indirmem gerekli. Saygılarımla. |
| | |
| | #7 | |
| Certified Ethical Hacker ![]() | Alıntı:
burdan hepsini çekebilirsin tek driverde var ama eklentileride
__________________ Oyun Oyna - Rehberim - Kitap -Sinema-Firma Rehberi Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir. Ansiklopedi -- Define | |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | teşekkürler!... |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | bu linkler açılmıyor neden |
| | |
| | #10 |
| WebMaster | Hangi linkler acılmıyor? Hicbir linkte sorun yok. |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | Benim ekran kartım,Radeon x550.Hangisini indireceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim. ![]() |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | kurulumu nasıl olcak bunların optime 1 optime 2 war ikisinide indircezmi |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | ya ekran kartın ne ise onun özelliği indiriceksin masaüstüne özellikler deyince ayalara gel renk kalitesi ne 16 bit mi 32 bit mi hangisi ise onu indir işte su an inidirom |
| | |
| | #14 |
| Stajyer | ben ekran kartı x200 hangisini indireceğimi söylermisin |
| | |
| | #15 |
| Stajyer | benim ekran kartımı hiçbir etki yamıyor bu sürücüler aynı hızda çalışıyor ekran kartım 4870x2 istediğim düzeyde çalışmıyor |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ati cataliyst indir, ati catalyst, ati catalyst driver |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Modifiye Nedir? | CoRTeZ | Arabalar,Resimler,Markalar | 2 | 02-08-2008 08:30 PM |
| NOS Hakkında En Çok Sorulan 40 Soru | ümit578 | Arabalar,Resimler,Markalar | 0 | 28-05-2008 02:34 PM |
| şifalı bitkiler | GeNeRaL | Tavsiyeler | 54 | 24-05-2008 07:15 PM |
| Iso 9000 Standardlar Serisi | onurgs | Diğer Ders Ödevler | 5 | 06-02-2008 02:39 AM |