EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümündeki Fan Club ve Gruplar alt forumunda bulunan Prison Break fAN CLup konusunu görüntülemektesiniz özet:Prison Break, 2005 yılında başlayan, başrollerinde Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco'nun yer aldığı, yaklaşık 42 ülkede ...
| |||||||
Prison Break fAN CLup | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| dRy ![]() | Prison Break, 2005 yılında başlayan, başrollerinde Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco'nun yer aldığı, yaklaşık 42 ülkede yayınlanan ABD yapımı aksiyon dizisidir. 22 bölümlük ilk sezon, ABD'de 29 Ağustos 2005 tarihinde Fox kanalında gösterilmeye başlanmıştır, Türkiye'de CNBC-e kanalı tarafından yayınlanmaktadır. Sezon finali Türkiye'de 15 Mayıs 2006 tarihinde yayınlanan dizinin ikinci sezonu, 1 Mart 2007 tarihinde CNBC-e ekranlarına geri dönmüştür. Aynı sezon, 26 Temmuz 2007 tarihinde Sona bölümü ile sona ermiştir. 3. sezon 17 Eylül 2007'de başlamış ve 22 bölüm çekileceği planlanmasına rağmen Amerikan Senaryo Yazarları Birliği'nin grevinden dolayı sadece 13 bölüm çekilebilmiştir. Bugüne kadar 3 sezon boyunca toplam 57 bölüm yayınlanmıştır. 4. sezonun ise Amerika'da 1Eylül 2008'de başlamış ve 10 Ekim itibariyle 7. bölüm yayınlanmıştır. Dizi 2006 Emmy ödüllerine en iyi dizi olarak aday gösterilmiştir.[1] ![]() PRİSON FANCILARI 1-) Raskolnikov 2-) Kıymık 3-)|JoKeR|
__________________ HAYAT… Konu daglara yakın tarafından (22-06-2009 Saat 01:56 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | şu anda 4. sezonda ve 5-6 bölümlerini izledim ben bu clube üye olayım hemen ![]()
__________________ Oyun Oyna - Rehberim - Kitap -Sinema-Firma Rehberi Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir. Ansiklopedi -- Define |
| | |
| | #3 |
| dRy ![]() | ben de 3 bitirdim 4 e amadeyim elime geçmedi daha eminim 4 de süperdir.
__________________ HAYAT… |
| | |
| | #4 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | dizi sitelerinde canlı izleyebilirsin ![]()
__________________ Oyun Oyna - Rehberim - Kitap -Sinema-Firma Rehberi Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir. Ansiklopedi -- Define |
| | |
| | #5 |
| dRy ![]() | hmmm çok tşk ederim bilmiyordum
| | |
| | #6 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | 4. sezon daha harika bi durum almış, senaryo yazarları çok zeki, o yüzden de seviyorum, saniyesine heyecan yüklemeyi başarmışlar
| | |
| | #7 |
| dRy ![]() | tahmin edebiliyorum prison break üstüne kurgu heyecan gerilim vs .. vbbb... tanımıyorum
| | |
| | #8 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | eskiden bi film vardı esaretin bedeli, o filmin gelişmiş teknoloji ile buluşması gibi olmuş
| | |
| | #9 |
| dRy ![]() | 94 filmi ufak bi arastırma yaptım hmmm iyi bir kitleye sahip bir filimmiş odaa ama izlemedim hiç
| | |
| | #10 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | Lorenzonun yağı, esaretin bedeli, casablanca seyretmemiş olanlar pek olmaz film ve dizi ile ilgilenenler açısından Ayrıca buna da bakabilirsiniz [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ]
| | |
| | #11 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | 2. 9.0 The Shawshank Redemption (1994) 207,772 esaretin bedeli 2. sırada ![]()
| | |
| | #12 |
| dRy ![]() | aaaaaaaa çok tşk ederim böyle arşiv bi listee süperrr istediğim bir şeydii çok tşk ederim ![]()
| | |
| | #13 |
| кєyif vєяici мaddє™ | Bende bende ![]() 4. sezon cidden mükemmel ya. ![]()
__________________ ѕнaкє мє ωєll вєfσяє υѕє *** Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür! Sana çöl gibi gelen, O göl diyorsa göldür! Düşünmek, taraf olmaktır. | GençSiviller | Gerçekler ZAMAN'la anlaşılır. |
| | |
| | #14 |
| Profesör ![]() | Ben de ilk 3'ü bitirdim 4.nün bitmesini bekliyordum 40 dk için 1 hafta sabredemem ![]() Yeni bitmiş heralde alıp 1 günde bitircem inş ![]() Bu arada esaretin bedeli gerçekten mükemmel bir film izlemeyenler bu diziyi nasıl buldu anlamadm ![]() |
| | |
| | #15 | |
| The Jury-T**pereR | Alıntı:
benide eklermisniz bende 4. bölümünü izledim tutkunu oldum dizinin gerçekten muhteşem bir dizi. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| C++ Örnek Kodlar | Einstein | C ve C++ | 36 | 17-01-2010 02:56 PM |
| Çeşitli C ve C++ Örnek Kodlar | QBERT | C ve C++ | 23 | 14-01-2010 03:06 PM |
| Prison Break ve Ergenekon ilişkisi resimleri | Raskolnikov | Ünlü Resimleri | 1 | 06-10-2008 07:57 PM |
| Rihanna - Şarkı Sözleri , Lyrics | aLaBoRa | Şarkı Sözleri | 50 | 11-09-2008 12:10 PM |
| Fotoklipart - Spring Break | onurgs | Grafik - Resim - Font - Icon | 0 | 02-03-2008 03:51 PM |