EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümündeki Fıkralar ve Komik Yazılar alt forumunda bulunan Bebek nasıl yapılır. konusunu görüntülemektesiniz özet:Bebek nasıl yapılır diye miniklere sormuslar, onlar da bakin ne cevaplar vermis. "Bebek yapmak icin anne bir yumurtanin üzerine yatar ...
| |||||||
Bebek nasıl yapılır. | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Misafir | Bebek nasıl yapılır diye miniklere sormuslar, onlar da bakin ne cevaplar vermis. "Bebek yapmak icin anne bir yumurtanin üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayi kirar" (Abby, 6 yasinda) "Ben asla bebek yapmiycam.. babam dedi ki bebek beklerken kadinlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomus" (Marie-Ann, 9 yasinda) "Bir kadinla bir erkek yataga girdikleri zaman, ikisinden birinin bebegi olacak demektir" (Paul, 6 yasinda) "Bebek annemizin içinden çikar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru isirmistir" (Edward, 6 yasinda) "Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir" (Shelley, 7 yasinda) "Karsimizdaki evdeki adamin karninda bebek var ama bi türlü disari çikaramiyor (Alistair, 9 yasinda) "Bebek yapmak için önce asik olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslinda.." (Peter, 9 yasinda) "Bebek yapmak için uygun zamani kollamak lazim, evde misafir olmamasi lazim" (Lyn, 9 yasinda) "Ben nasil yapildigini biliyorum ama hiç yapmadim" (Francis, 7 yasinda) "Kediyseniz bebek yapmaniz daha kolaydir" (Paulette, 6 yasinda) alıntı |
|
| Bu kullanıcılar kullanıcısına mesajından dolayı teşekkür ettiler: | RÜVEYDA (15-04-2008) |
| | #2 |
| Misafir | kırmızı olan yazıya koptum ![]() |
|
| | #3 |
| Administrator ![]() | çocuktan al haberi. ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
| İnTiBaKFaTiH'i (inş) | valla çocuktan al haberi..
__________________ Mazlum Yarasına Merhem Diyerek Gözyaşı Sürersen Beni De Çağır!... <=... HeRkEs KeNdİNe SüRgÜn BiRaZ ...=> DGS'yi yedim bitirdim.. Kork benden İNTİBaK BiR ü ÇoK gÖrMeYeLiM |
| | |
| | #5 |
| iŞTiKaKÇıNıN_KöŞeSi | "Bebek annemizin içinden çikar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru isirmistir" bu çocuğun çok zeki olduğuna karar verdim |
| | |
| | #6 |
| Moderatör Adayı | "Ben asla bebek yapmiycam.. babam dedi ki bebek beklerken kadinlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomus" (Marie-Ann, 9 yasinda) cocuk 9 yasinda hayati cozmus. helal olsun. hamile kadin kesinlikle cekilmez. ama cekmek zorundayiz. ama aslinda onlarin da sucu degil. hormonal bi sey.
__________________ Türküm demenin suç olduğu; müslümanlığın nostalji sayıldığı bu dünyada inadına Türküm inadına Müslüman...! butonuna basmak bu kadar mı zor ?![]() |
| | |
| | #7 | |
| İnTiBaKFaTiH'i (inş) | Alıntı:
e bide suçlasaydın....
__________________ Mazlum Yarasına Merhem Diyerek Gözyaşı Sürersen Beni De Çağır!... <=... HeRkEs KeNdİNe SüRgÜn BiRaZ ...=> DGS'yi yedim bitirdim.. Kork benden İNTİBaK BiR ü ÇoK gÖrMeYeLiM | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |