G Ü N Ü N - F I K R A S I
SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki Fıkralar ve Komik Yazılar alt forumunda bulunan G Ü N Ü N - F I K R A S I konusunu görüntülemektesiniz özet:Temel‘le Dursun kapı önünde konuşuyorlarmış... - Temel yeni aldığın elektrikli araba hakikaten süper... Ama 25 bin lira biraz fazla değil ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #436 |
| Super Moderator Pasaj Yöneticisi | Temel‘le Dursun kapı önünde konuşuyorlarmış... - Temel yeni aldığın elektrikli araba hakikaten süper... Ama 25 bin lira biraz fazla değil mi?... “-Değil Dursun... Aslında arabanın değeri 5 bin lira... Gerisi kablo parası...”
__________________ filistin,çeçenistan,keşmir,dogu türkistan,telafer,kerkük,afganistan,lübnan,more... |
| | |
| | #437 |
| Super Moderator Pasaj Yöneticisi | Temel’le Dursun bisikletleri ile dolaşıyormuş... Birden Dursun inerek tekerleklerindeki havayı boşaltmaya başlamış... “Yahu” demiş Temel; “Buna ne gerek var ki?...” “Rahat binemiyorum” demiş Dursun; “Bu bisiklet bana çok yüksek geliyor...” Temel hemen inmiş bisikletinden... Alet çantasından anahtarı çıkartıp seleyi ve didonu söküp yerlerini değiştirerek tekrar takmaya uğraşırken, Dursun sormuş; -Sen şimdi ne yapıyorsun?... “-Senin gibi saf bir adamla gezemem” demiş Temel; “-Ben geri dönüyorum...”
__________________ filistin,çeçenistan,keşmir,dogu türkistan,telafer,kerkük,afganistan,lübnan,more... |
| | |
| | #438 |
| Super Moderator Pasaj Yöneticisi | Komutan Temel‘e görevini anlatıyor; -Bak oğlum, nizamiye kapısında nöbetçisin... Parola hamsi... Hamsi parolasını vermeyeni içeriye sokmayacaksın... “-Emredersiniz komutanım...” Komutan bir süre sonra geri gelmiş; -Temel bu ne biçim nizamiye nöbeti?... İçerisi sivil kaynıyor... “-Onlar sivil, ne anlar paroladan komutanım?...”
| | |
| | #439 |
| Super Moderator Pasaj Yöneticisi | Temel parkta bir köpekle oturuyormuş... Yanına bir kadın gelip sormuş; -Köpeğiniz ısırır mı?... “-Hayır...” Bir süre sonra köpek gidip kadını ısırmış... Ve Temel’e dönüp bağırmış; -Hani köpeğin ısırmıyordu?... “-Isırmaz ki... Benim köpeğim evde, bu Dursun’un köpeği...”
| | |
| | #440 |
| Super Moderator Pasaj Yöneticisi | İki yazar ve Temel, televizyondaki kültür programında sohbet ederlerken programı sunan spiker sormuş; “-Issız bir adada kalmak zorunda kalsanız yanınıza hangi kitabı alırdınız?... “Shakespeare’in tüm eserlerini” demiş ilk yazar, “Ben bütün dünya klasiklerini alırdım” demiş ikincisi... “Valla” demiş Temel, “-Bence en akılcısı ‘Pratik Tekne Yapım Teknikleri’ kitabını alıp götürmek...”
| | |
| | #441 |
| Cezalı | EŞEKLİĞİNDEN Dostlarının baskılarına dayanamayan Baba Erenler camiiye gitmis,hocanın vaazını dinliyordu hoca içkinin ne kadar kotu oldugunu anlatmak icin elinden geleni soyluyordu bi ara soyle dedi: bi eseğin onune bir tas sarap ve bir tas su koyarsanız hangisini icer tabiikide suyu icer demis.Peki esek neden sarabı icmez? demis: sonunda baba erenler dayanamayıp seslenmis: nolucak esekliğinden!.. ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #442 |
| Super Moderator Pasaj Yöneticisi | Temel, karısı Fadime’yle ayakkabı dükkânına girip bir çift ayakkabı denemiş... “Nasıl oldu” diye sormuş Fadime, “Biraz sıktı” demiş Temel... Fadime eğilip ayakkabıya ve Temel‘in ayağına bakıp; “Bir de dilini iyice dışarı çekip dene” demiş... Temel, Fadime’ye şöyle bir bakmış ve denileni yapmış; “-Iras titti...”
| | |
| | #443 |
| Stajyer | Gerçekten komikler ![]() |
| | |
| | #444 |
| Super Moderator Pasaj Yöneticisi | İri yarı ve aşırı kaslı bir müşteri, tezgahtar Temel’e sormuş; “-E.e.e... Eerrrkkkek.lller... Re.re.e.e.yonu... Ka.ka.ka.çın.cı... Ka.ka.katta?...” Temel cevap vermemiş... İri yarı adam tekrar sormuş; “-E.e.e... Eerrrkkkek.lller... Re.re.e.e.yonu... Ka.ka.ka.çın.cı... Ka.ka.katta?...” Tezgahtar yine duymamış gibi işini yapmaya devam etmiş... İri yarı adam iyice sinirlenerek aynı soruyu bir kez daha sormuş, yine cevap alamayınca kızarak uzaklaşmış... Başka bir müşteri merakını yenememiş Temel’e sormuş; “-Neden adama bir cevap vermediniz?...” Temel‘in cevabı; “-Da.a.yyak mmı... Yi... Yiye yi yim... Yaani?...”
| | |
| | #445 |
| Super Moderator Pasaj Yöneticisi | Bir İspanyol hoca Türkiye’de iş bulmuş... Buradan ailesine, arkadaşlarına yazacağı mektupların sansüre uğrayacağını düşünerek bir formül geliştirmiş ve demiş ki; “-Şimdi ben oradan size lacivert mürekkeple mektup yazarsam, yazdıklarım doğru, sarı mürekkeple yazarsam yalan... Anlaştık mı?...” Ve gitmiş... İlk mektup gelmiş, açmışlar mektubu, lacivert mürekkeple şunlar yazıyormuş: “-Buralar çok güzel... Her yer yemyeşil, hava mükemmel... Yabancılara çok güzel davranıyorlar... Yönetim, taraftar çok saygılı... İşimiz de rahat, güzel para kazanıyoruz... Tesisler süper, camia yensek de yenilsek de bizimle... Yönetim derseniz sürekleri hocalarının arkasında duruyorlar... Tek eksik var o da sarı mürekkep...”
| | |
| | #446 |
| Super Moderator Pasaj Yöneticisi | Adam arabasıyla nehrin üstündeki köprüye yaklaşmış... Tam köprü başlangıcında bir tabela duruyormuş: “-Kaçınılmaz sona çok yaklaştınız... Geç olmadan hemen geri dönün...” Adam, “Amaan be... Ne demek istiyor şimdi bu?... Her tarafa saçmasapan yazılar koymaya bayılıyorlar” demiş ve tabelanın yanından hızla geçmiş gitmiş... Birkaç saniye sonra nehrin diğer tarafında Temel’le Dursun önce büyük bir çatırdama sesi duymuşlar, sonra da suya düşen arabayı görmüşler... Temel, Dursun’a sormuş: “-Yahu Dursun... Acaba şu tabelaya sadece ‘köprüde tamirat var’ diye mi yazsaydık?...”
| | |
| | #447 |
| Cezalı | whatt ? ![]() |
| | |
| | #448 |
| Cezalı | anlamaım biri açıklayabilirmi |
| | |
| | #449 |
| Super Moderator Pasaj Yöneticisi | Mafya babası vurulmuş ve acile kaldırılmış... Koruması ameliyathaneye girmiş ve Doktor Temel’in yanına yanaşıp silahını masanın üstüne koymuş; “-Baba ölürse sen de ölürsün... Ameliyatı ona göre yap...” Bunun üzerine Temel de belinden silahını çıkarıp masaya koymuş ve; “-Sen de şunu unutma ki, ben babanın öleceğini senden 10 saniye önce biliyor olacağım...”
| | |
| | #450 |
| Gümüş Üye ![]() | super yaa |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| en süper fıkralar, fikra, fikralar, fikrasi, güldüren fıkralar, komik, komik fıkralar, süper espriler |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:06 PM.

Normal