EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümündeki Fıkralar ve Komik Yazılar alt forumunda bulunan I hacked 127.0.0.1 konusunu görüntülemektesiniz özet:Bir hack hikayesi hikayenin anlatildigi site: [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ...
| |||||||
I hacked 127.0.0.1 | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| ORGENERAL ![]() | Bir hack hikayesi hikayenin anlatildigi site: [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] Site almanca, mümkün oldugunca tercüme etmeye calsitim. Elemanin biri bir chat kanalinda rastladigi kendini hacker sanan biri tarafindan saldirilmaya calismis. Buyrun bakalim: <bitchchecker> Neden beni disari atmaya calisiyordun? <bitchchecker> Bunu tekrar tartisalim <bitchchecker> Cevap ver! <Elch> Seni disari atmadik! <Elch> Ping timeout oldu, kisa süreligine sen cevrimdisi kaldin, biz yapmadik (~java@euirc-a97f9137.dip.t-dialin.net) Quit (Ping timeout#) <bitchchecker> ne pingi ya <bitchchecker> benim makinenin zamani dogru <bitchchecker> Yaz saati uygulamasindayim <bitchchecker> Beni bannladin degil mi? <bitchchecker> seni gidi o...c.. <HopperHunter|afk> hah hah <HopperHunter|afk> yaz saati ha <bitchchecker> su anda yazsaatindeyiz <bitchchecker> iki haftadan beri <bitchchecker> pcyi baslattiginda windows bir uyari verir yazsaati diye. <Elch> Makineden iyi anliyorsun demek. <bitchchecker> Bekle simdi! Sana saldiracam. <Elch> Ben cok sakinim, saldir bakim görelim <bitchchecker> IP numarani söyle, öldün sen dostum!! <Elch> iii galiba 129.0.0.1 <Elch> 127.0.0.1 de olabilir <Elch> evet dogru : 127.0.0.1 Saldirini bekliyorum!! <bitchchecker> 5 dakikada sabitdiskin silinecek dostum! <Elch> Simdi korkutm iste. <bitchchecker> dur bi, bittin sen <bitchchecker> Bende bir program var, IP numarani verecem, öleceksin!! <bitchchecker> baybay demeye basla. <Elch> Kime? <bitchchecker> kendine adamim <bitchchecker> bay bay <Elch> Senin gibi bir saldirganin karsisinda titremeye basladim bile. * bitchchecker (~java@euirc-61a2169c.dip.t-dialin.net) Quit (Ping timeout#) Ne oldugu acikti. Programina kendi yerel IP adresini vermis, ve kendi makinesi cökmüstü. Iki dakika sonra tekrar geldi. * bitchchecker (~java@euirc-b5cd558e.dip.t-dialin.net) has joined #stopHipHop <bitchchecker> Benim makine restart oldu, yoksa seni bitirmistim yasli adam! <Metanot> hah hah <Elch> bitchchecker: Tekrar dene dostum, hala ayni IP adresini kullaniyorum: 127.0.0.1 <bitchchecker> Cok aptalsin yasli adam <bitchchecker> Baybay demeye basla. <Metanot> ...... <bitchchecker> baybay Elc * bitchchecker (~java@euirc-b5cd558e.dip.t-dialin.net) Quit (Ping timeout#) Bir anda sessizlik oldu. Bu iki basarisiz saldiridan sonra benim makineye saldirma ihtimali var miydi? Bekledim. Birsey olmadi. Bir sonraki saldiriyi gerceklestirmek icin 6 dakika gecmisti. * bitchchecker (~java@euirc-9ff3c180.dip.t-dialin.net) has joined #stopHipHop <bitchchecker> Elch seni gidi o..c.. <Metanot> bitchchecker kac yasindasin sen? <Elch> Noldu bitchchecker? <bitchchecker> Senin bir <frie wal>'in var <bitchchecker> fire wall <Elch> olabilir, pek anlamiyorum. <bitchchecker> 26 yadindayim. <Metanot> 26 yasina göre ilginc bir diyalog? <Elch> Bende Firewall oldugunu nerden anladin? <Metanot> tststs das is not very gott mein fräunt <bitchchecker> senin <fire wall>un yüzünden kapatma sinyali bana döndü ve benim bilgisayarim kapandi. <bitchchecker> adam ol da kapat sunu!! <Elch> böyle oldugunu bilmiyordum. <bitchchecker> kapat da virusüm senin makineyi ucursun. <Metanot> saldirmaya mi calisiyor? <Elch> evet, bitchchecker bana saldirmaya calisiyor. <Metanot> hey bitchchecker eger hackersan firewall u nasil asacagini da bilman gerekiyor. <bitchchecker> evet Elch'e saldirmaya calisiyorum ama firewall var adamda. <Metanot>Hangi firewall var sende? <bitchchecker> kiz gibi <Metanot> firewall normal, hackersan gec sunu. <He> ....... <bitchchecker> firewall u kapat da virüsü göndereyim !! <Elch> olmaz <Metanot> he bitchchecker Neden kendin yapmiyorsun!!!!!!!!!!! <bitchchecker> firewall <bitchchecker> bir kiz gibi firewall in arkasina saklanirsa yapamam <bitchchecker> elch kapat sunu!!!! <Metanot> Hack in ne anlama geldigini biliyor musun??? Eger Firewall u varsa bu saldiri icin acik bir davettir. <bitchchecker> dur simdi <Metanot> hah hah <bitchchecker> Benim ninem de firewall ile surf yapar <bitchchecker> sizin gibi korkaklar da firewall siz internete girmez. Beni kiz olarak tanimliyordu, ve kendi ninesinin de firewall u kullanacagini söylüyordu. Yasli insanlarin genclerden daha akilli oldugunu biliyorum.Ama bu beni sakinlestirmeye yetmedi. Gercek bir hacker oldugunu görmek icin yalan söyledim. Bende Firewall yoktu, sadece Router. <Elch> bitchchecker, Bir arkadas firewall u nasil asilacagini gösterdi, sen de yapabilirsin. <Metanot> bitchhacker saldiri yapamaz <Black[TdV]> ne kelime oyunu bu be <bitchchecker> kelime adamim <Elch> bitchchecker: Hala saldirini bekliyorum. <Metanot> herzamanki gibi o hacker falan degil! <bitchchecker> Yaslilar virüs isiyor musunuz? <bitchchecker> IP adresini söye de sabitdiskini sileyim. <Metanot> hah, ben kendim bir hackerim ve sunu söylim: sen hacker falan degilsin!!! <Elch> 127.0.0.1 <Elch> cok basit <bitchchecker> hahahahah, cok aptalsin adamim, hemen siliyorum seni <bitchchecker> Dosyalar silinmeye basladi mi? <Elch> mom... <Elch> bakiyorum Panikle Windows-Explorer i baslattim, Kalbim hizli carpiyordu. Gercekten saldirmismiydi bana? <bitchchecker> kurtaramazsin seni gidi o...c... <Elch> Bu cok kötü <bitchchecker> Elch, sabitdisk G: siliniyor bile!! <Elch> evet, hic birsey yapamiyorum <bitchchecker> 20 saniye icinde de F: silinecek. Gercekten G: ve F: silindi mi? Basimdan asagi soguk bir dus almis gibi oldum. Gercekten benim dosyalari mi siliyordu? <bitchchecker> tupac rules <bitchchecker> Elch seni gidi o..c.. F. ve G: gitti bile. E: mi? Bütün oyunlar oradaydi, tatil fotolari da!! Hemen baktim. Ama hala oradalar? Hacker silindigini söylemisti. Ya da bütün bu olanlar benim bilgisayarimda gerceklesmiyor muydu? <bitchchecker> D:nin %45 i silindi bile, heh heh. <He> Meta nereye kayboldu. <Elch> Meta gülmekten yerlede sürünüyor olabilir <Black[TdV]> ^^ <bitchchecker> D: de gitti. <He> o...c... Benim CD-ROM sürücüsünü mü sildi yoksa?Bitchchecker CD yazicimla CD mi sildi acaba. Nasil yapabilr ki? Hemen sorayim. <bitchchecker> Elch, cok aptalsin, internette kimseye IP adresini verme <bitchchecker> C:nin %30 unu sildim bile. Benim makineye saldirmadigini söylemeli miydim? bitchchecker (~java@euirc-9ff3c180.dip.t-dialin.net) Quit (Ping timeout#) Cok gecoldu, saat 22:00. Hackerimizdan en en son haber aldigimzdan beri ortalikta yok. hattan düstügü belliydi. Bundan sonra onu bir daha göremedik. Hala yazsaatindeyiz. Sonucta sunu söylim: Ne yaptigini bilmedigin seyi baskalarina da yapma. Saldirmaya calistigin, kendi bilgisayarin olabilir. Silmeye calistigin dosyalar da kendi dosyalarin olabilir. Ve elemanlar bunun icin bir de t-sört yampislar: ![]() ------------------------------------------------------------------------ ALINTIDIR |
| | |
| | #2 |
| Gümüş Üye ![]() | Güzel bi sohbetmiş benide hasta hasta güldürdüya helal be hacker kardeş ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| drawmohammed.com hacked! Karikatur rezilligine Son!!! | Kanuni | Güncel Haberler | 13 | 17-08-2008 05:32 PM |
| Mynet Hacked | CoRTeZ | ::: PASAJ CAFE ::: | 30 | 24-04-2007 08:10 PM |