SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki Fıkralar ve Komik Yazılar alt forumunda bulunan SeverSem EFSANE , KızaRsam KATLİAM oLur ! konusunu görüntülemektesiniz özet:-Seversem efsane, kızarsam katliam olur - git işine dersem noolur? - ya benim olursun ya toprağın... - senle olmayacağıma emin ...
| |||||||
SeverSem EFSANE , KızaRsam KATLİAM oLur ! | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Altın Üye ![]() | -Seversem efsane, kızarsam katliam olur - git işine dersem noolur? - ya benim olursun ya toprağın... - senle olmayacağıma emin olabilirsin - son kararın mı? - evet - toprak gel abi buraya... - toprak kim be? - kankam! madem benim olmuyorsun, toprak'ın olucan - Seversem efsane, kızarsam katliam olur - heh heh heh mitolojik bir karakter yapın var yani?! - he ya jeolojik, ekolojik, psikolojik, mitolojik.. ne ararsan var bende - Seversem efsane, kızarsam katliam olur - öğürürsen ne olur abi? - öğürürsem zelzele, böğürürsem tufan olur - soğurursan ne olur peki ? - soğurursam devrim, doğurursam evrim olur - ne diyon abi doğurmak falan? - öhöm.. yürü git lan evine - gitmezsem ne olur? - gitmezsen kıyame.. bak hala.. - Seversem katliam kızarsam efsane olur - nan manyak yanlış söyledin - sen benim sözümü benden iyi mi bilicen? işte seversem katliam kızarsam efsane olur.. neresi yanlış bunun - geçende kızdın ya bana o zaman da syölemiştin. seversem efsane kızarsam katlime olur diyee - haa - Seversem efsane kızarsam katliam olur - sorduk mu? - - Seversem efsane kızarsam katliam olur - toplu katliam mı? - katliam dedik kızdırma - az kızarmışmı çok kızarmış mı? - bitirdin dialogu |
| | |
| | #2 |
| Gümüş Üye ![]() | çok güzel tşkler |
| | |
| | #3 |
| Dıjıtal artist ![]() | hahha ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
| tosbaa ![]() | Seversem efsane, kızarsam katliam olur - git işine dersem noolur? - ya benim olursun ya toprağın... - senle olmayacağıma emin olabilirsin - son kararın mı? - evet - toprak gel abi buraya... - toprak kim be? - kankam! madem benim olmuyorsun, toprak'ın olucan ![]() |
| | |
| | #5 | |
| кєyif vєяici мaddє™ | Alıntı:
![]()
__________________ ѕнaкє мє ωєll вєfσяє υѕє *** Gözüm, aklım, fikrim var deme hepsini öldür! Sana çöl gibi gelen, O göl diyorsa göldür! Düşünmek, taraf olmaktır. | GençSiviller | Gerçekler ZAMAN'la anlaşılır. | |
| | |
| | #6 |
| tosbaa ![]() | Seversem efsane, kızarsam katliam olur - heh heh heh mitolojik bir karakter yapın var yani?! - he ya jeolojik, ekolojik, psikolojik, mitolojik.. ne ararsan var bende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 |
| Altın Üye ![]() | Oyledır sagol... Her zaman beklerız. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |