Forum Kuralları bölümündeki Forum Kullanma Klavuzu alt forumunda bulunan Pasajda Çoklu Alıntı Yapmak konusunu görüntülemektesiniz özet:Alıntı yapmak istediğiniz mesaja yukarıda gördüğünüz mesajların altında bulunan butona basıyorsunuz. İlk resimdeki butona bastıktan sonra 2. resimdeki şeklini alıyor. ...
| |||||||
Pasajda Çoklu Alıntı Yapmak | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yorulmaz Nöbetçi | ![]() Alıntı yapmak istediğiniz mesaja yukarıda gördüğünüz mesajların altında bulunan butona basıyorsunuz. ![]() İlk resimdeki butona bastıktan sonra 2. resimdeki şeklini alıyor. ![]() En son mesajdaki "Alıntı" butonuna basıyorsunuz ve seçtiğiniz bütün mesajları alıntı yapmış oluyorsunuz.
__________________ |
| | |
| Bu kullanıcılar mesaja teşekkür ettiler : | .KiKoooo* (05-07-2008), eLecTRoNicK (08-06-2008), GaNGsTer (03-07-2008), aLaBoRa (07-06-2008), asalas (08-06-2008), c_mycete (05-07-2008), Coyness (26-01-2009), daglara yakın (08-06-2008), Heretic (07-06-2008), Lonelyboy47 (07-06-2008), m.erol (01-07-2009), mihmandar_yolcu (10-07-2008), muca (05-07-2008), rambo_33 (26-06-2009), stRiCkeN (05-07-2008), yaramaz_baby (06-07-2008) |
| | #2 |
| Cold Spring Harbor | Taner çok teşekkür ederim çok sağol ya... Bende, neden yapamıyorum diyordum. Alıntıları seçip, Gelişmiş cevaplamaya basıyordum bende... Çok Teşekkür ederim. İyi oldu bunu gösterdiğin. Emeğe Saygı. |
| | |
| | #3 |
| Always Offline... | Bende genelde butondan hallediyordum ya da kopyala yapıştır yapıyordum... Ama bayağı bir zamanımı alıyordu... Pratiğini görmek zaman kazandıracaktır...![]() |
| | |
| | #4 |
| Ordinaryüs ![]() | Taner Ellerine Sağlık Kardeşim ... Bende Anlatımı Yapmaya Düşünüyordum ![]() Çok Pratik Bilgi Sağolasın .. |
| | |
| | #5 |
| 10.10.09(Dünya Evi) | bende şaşırıyordum nasıl yapıyorlar bu çoklu alıntıyı diye. teşekkür ederim. |
| | |
| | #6 |
| Bir KemalisT Mod. | ben şansa öğrenmiştim bunu genede bilmeyenler çokmuş anlattığın iyi olmuş taner kardeşim bu arada sınavlarında başarılar ![]() |
| | |
| | #7 |
| Yorulmaz Nöbetçi | Allah razı olsun
__________________ |
| | |
| | #8 | |
| Ordinaryüs ![]() | ![]() Şu İşareti Tıklarsanızda Alıntı Yaptığınız Mesaja Gidersiniz ![]() Örneğin : Alıntı:
| |
| | |
| | #9 |
| Üst Düzey Yönetici:) | ufak bi ayrıntıda ben vereyim ilk önce hangi mesajdaki çoklu alıntı tuşuna basarsanız o mesaj ilk olarak görünür örneğin: ilk önce 5. mesaja bastınız sonra 1. sonrada 7 sıralamada 5. 1. 7. olarak mesajda yer alır
__________________ |
| | |
| | #10 | |
| Ordinaryüs ![]() | Son Bir İpucuda Benden Olsun Diyelim Ki Bir Yazının Sadece Bir Bölümünü Alıntı Yapmak İstiyorsanız Yazının Bir Kısmını Seçin Ardından Bu İşareti Kullanın .. Örneğin ; Alıntı:
| |
| | |
| | #11 |
| *somsomtuber* | hmm vay be...hiç bilmiyodum ![]() geç olsun güç olmasın tabi ![]() |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | off bende çok uğraştımdı başta önce alıntı yap dedim ayrı pencerede onu koplaya yapıştır sonra dier falan meğer ne kolaymış :P ![]() |
| | |
| | #13 |
| WebMaster | Arkadaslar foruma köprü eklemeyide acıklar mısınız? |
| | |
| | #14 |
| Stajyer | eline sağlık .. |
| | |
| | #15 |
| Gümüş Üye ![]() | Vay kolaymış ya.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sıfırdan İngilizce Anlatım | YSS | Yabancı Dil | 60 | 11-01-2010 04:12 PM |
| Çoklu Zeka | YSS | Felsefe - Sosyoloji - Psikoloji | 1 | 31-01-2008 11:45 AM |
| Sağlık Mevzuatı ve Kanunlar | MAVİ KARANLIK | Sağlık | 46 | 03-12-2007 11:36 AM |
| Şirket ana sözleşmesini hazırlarken örnek amaç ve konular | TÜRKO | Uygulama & Döküman | 6 | 04-05-2007 06:01 PM |