Rapidshareden Download Nasıl Yapılır [En Yeni Sistem] Dosya İndirme [Resimli Anlatım]
Forum Kuralları bölümündeki Forum Kullanma Klavuzu alt forumunda bulunan Rapidshareden Download Nasıl Yapılır [En Yeni Sistem] Dosya İndirme [Resimli Anlatım] konusunu görüntülemektesiniz özet:- - - - - - - - - - İndirmek İstediğimiz Linki Tıklıyoruz...Karşımıza Bu Sayfa Geliyor ...İlk Olarak Free ...
| Forum Kullanma Klavuzu Resim nasıl eklenir, Konu nasıl açılır, Cevap nasıl yazılır, Anket nasıl açılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | - - - - - - - - - - İndirmek İstediğimiz Linki Tıklıyoruz...Karşımıza Bu Sayfa Geliyor ...İlk Olarak Free User Seçeneğini Basıyoruz.. ![]() Downloadımızın Gerkçekleşmesi İçin Yaklaşık 40 Saniye İle 25 Saniye Arasında Bekliyoruz..Süre Bitince Karşımıza Download İconu Gelecek... ![]() Ve Süremiz Bitti Ve Artık İndirmek İstediğimiz Dosyayı İndirebiliriz...DOWNLOAD Resmine Tıklayarak Dosyayı Bilgisayarımıza Kaydedebiliriz... ![]() Tamamen Bana Ait Anlatımdır...İndiremeyen Kalmaz Artık Bence .. Konu aLaBoRa tarafından (14-07-2008 Saat 12:02 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Bir KemalisT Mod. | yeni rapidshare sisteminde bir download tan sonra uzun süre beklemek yok artık arada sadece 33 yada 25 saniye gibi süreler var ve kod olayınada son verildi ayrıca bir kerede yapılacak upload limiti 200 mb ta çıkarılmıştır kendilerini ilk defa sevdim ![]() |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | sunshıne acres bu oyunu full nasıl yükleyebilirim |
| | |
| | #4 |
| GENERAL | sorununuzun yeri burası değil, lütfen aşağıdaki linkte sorununuzu dile getirin [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ]
__________________ İyiliğe karşı şükrü, kötülüğe karşı direnmeyi de nasîb eyle. |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | kardeşim böyle anca 1 dosya ya iniyor ya inmiyor.flashget ile indirdiklerimizde hep hata diyor.üstelik saatlerce beklememize rağmen... |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | birden fazla part1 part2 gibi olan dosyaları nasıl indireceğiz |
| | |
| | #7 |
| Yorulmaz Nöbetçi | Sıra sıra önce part1 sonra part2 tek tek yukarıda anlatılan gibi indireceksiniz.Rapid 2. dosya indirim imkanı sunmaz free download yapanlara.Premiumunuz varsa anca öyle aynı anda birden fazla dosya indirebilirsiniz.
__________________ Konu CoRTeZ tarafından (18-07-2008 Saat 10:50 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #8 | |
| Ordinaryüs ![]() | Alıntı:
Bu Programı Kullan..Ayrıca Aynı Anda İki Dosya İndiremezsin ... 1. Part İnsin Ardından 2. parta Başlarsın ... | |
| | |
| | #9 |
| Tipik Bir Moderetör! ![]() | ![]() neyseki böyle değil.. ![]()
__________________ Need For Speed™ Mehmet® (Yeni Çıkacak) CALL of DUTY™ Mehmet® (Yeni Çıkacak) butonuna basmasanızda olur. Canın Sağolsun..Sen vodafone gibi anı yaşarken, ben Turkcell gibi seni her yerde çekemem!... |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | Saol çom Teşekkür Edrrim |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | arkadaşım linkten bişey çıkmıyo kontrol edip tekrar dönermisin? Konu aLaBoRa tarafından (15-02-2009 Saat 02:10 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood Yasak ! |
| | |
| | #12 |
| Ordinaryüs ![]() | |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | İlginize çok teşekkürler.Fakat ben gönderdiğiniz işlemleri daha önce de yapmıştım."The file is deleted " mesajından sonra bir oyun programı geldi. |
| | |
| | #14 |
| Profesör ![]() | The file is deleted Dosya silinir demek.
__________________ tanker management programı Siteye Giriş için Lütfen Link'i Tıklayınız http://www.imsp-technology.com/ Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)) |
| | |
| | #15 |
| Stajyer | nasıl kurucaz |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dosya indirme, download nasil yapilir, rapidshareden download nasil, resimli anlatim, yeni sistem |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bir dünya program İşinize yarayabilir! | Mesut SAHIN | Önerilen Siteler Ve Linkler | 6 | 11-10-2009 09:12 PM |
| Netload'dan Nasıl Download Yapılır (Dosya İndirme) [Resimli Anlatım] | aLaBoRa | Forum Kullanma Klavuzu | 0 | 12-07-2008 10:11 PM |
Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:20 AM.

birden fazla part1 part2 

butonuna basmasanızda olur. Canın Sağolsun..

Normal