Forum hakkında bölümündeki Forum Statü Bilgileri alt forumunda bulunan Yetkilendirmeler konusunu görüntülemektesiniz özet:Gangster hayırlı olsun Joker...
| |||||||
Yetkilendirmeler | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #2326 |
| Profesör ![]() | Gangster hayırlı olsun Joker ![]() |
| | |
| | #2327 | |
| WebMaster | Alıntı: İnsallah hayırlı olur. | |
| | |
| | #2328 |
| CaRpE DieM!! Pasaj Yöneticisi | |
| | |
| | #2329 |
| WebMaster | |
| | |
| | #2330 |
| ¨Nöbet Tutan MeLek¨ Pasaj Yöneticisi | Hayırlı olsun Adil..
__________________ Hoşçakal hüzün..* Bıkmışlık Anlamsızlık İnançsızlık Vurdumduymazlık umursamazlık.. Hoşçakal kaybetmek Karanlık girdap boşluk işe yaramazlık.. Hoşçakal unutulmakUnutmak vefasızlık uzaklık Hoşçakal gitmeler.. Kendinden kaçmalar kalbine yabancılaşmalar* :] *** 'Yasak SehRin isyANkAR KıZı' ![]() Ansiklopedi - Program indir - Ucuz Alışveriş Pasaj İhbar Hattı |
| | |
| | #2331 |
| WebMaster | |
| | |
| | #2332 |
| Profesör ![]() | Yeni statünüz Hayırlı olsun
__________________ tanker management programı Siteye Giriş için Lütfen Link'i Tıklayınız http://www.imsp-technology.com/ Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)) |
| | |
| | #2333 |
| WebMaster | Tesekkür ederim m.erol |
| | |
| | #2334 |
| ' SarcastiC ' | |
| | |
| | #2335 |
| Yorulmaz Nöbetçi | Hayırlı olsun ablacım.
__________________ |
| | |
| | #2336 | |
| ..bir garip yolcu.. | Alıntı: Allah razı olsun kardeşlerim inanın farkına bile varmadım... kızım bir konuya bakarken annecim rengin değişmiş farkındamısın dedi öyle farkettim ![]() | |
| | |
| | #2337 |
| Muallakta... Pasaj Yöneticisi | [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] hayırlı olsun...((:
__________________ "Gecenin ilerleyen saatlerini seviyorum. Herkesin uyuduğu, kitabımla kaldığım zamanları. Pencereden gelen hafif esinti ve loş ışığın aynadaki yansımaları...Birden biten günün en güzel yansımaları oluyor. Günün yorgunluğunu atmayı seviyorum sessizlikte... Kendimi bazen okuduğum kitap elimde başka düşüncelere dalmış,buluyorum." |
| | |
| | #2338 |
| 'Sombreness' | |
| | |
| | #2339 |
| Edep ya hû... Pasaj Yöneticisi | ooo ablam hayırlı olsun ![]() adil seninde hayırlı olsun kolay gelsin ![]() |
| | |
| | #2340 |
| ¨Nöbet Tutan MeLek¨ Pasaj Yöneticisi | İlk ben kutladım kiiii ![]() Tekrar hayırlı olsunn ((:
__________________ Hoşçakal hüzün..* Bıkmışlık Anlamsızlık İnançsızlık Vurdumduymazlık umursamazlık.. Hoşçakal kaybetmek Karanlık girdap boşluk işe yaramazlık.. Hoşçakal unutulmakUnutmak vefasızlık uzaklık Hoşçakal gitmeler.. Kendinden kaçmalar kalbine yabancılaşmalar* :] *** 'Yasak SehRin isyANkAR KıZı' ![]() Ansiklopedi - Program indir - Ucuz Alışveriş Pasaj İhbar Hattı |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| yetkilendirmeler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |