Forum hakkında bölümündeki Forum Statü Bilgileri alt forumunda bulunan Forumda Gümüş Üyelik taleplerinizi buraya yazınız. konusunu görüntülemektesiniz özet:Pasajda gümüş üyeliği paylaşımları ile hak edip gözümüzden kaçan üyelerimiz olabilir. Gözden kaçırdığımız kişinin siz olduğunu düşünüyorsanız mesajınızı yazınız ki ...
| |||||||
Forumda Gümüş Üyelik taleplerinizi buraya yazınız. | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Administrator ![]() | Pasajda gümüş üyeliği paylaşımları ile hak edip gözümüzden kaçan üyelerimiz olabilir. Gözden kaçırdığımız kişinin siz olduğunu düşünüyorsanız mesajınızı yazınız ki durumunuzu değerlendirelim. Pasajda gümüş üye ve üzeri olanlar pasaj özelden yararlanabilir.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| no musıc no life..!! ![]() | acaba ben gozunuzden kacmıs olabilr miyimm ![]() |
| | |
| | #3 |
| Administrator ![]() | tamer_hasan gümüş üye olmuştur.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| no musıc no life..!! ![]() | tsk ederim eger ilerde bunu hakketmedigmi dusunurseniz gumus uyligmi geri alabilrsinizz |
| | |
| | #5 |
| Gümüş Üye ![]() | acaba ben bunu hakediyormuyum?eğer haketmiyorsamda önemli değil hak edince alırız |
| | |
| | #6 |
| Yorulmaz Nöbetçi | Erken biraz daha çalışman gerekiyor.Bilgipasaji formatını daha iyi anlaman ve kuralları dikkatli şekilde okuman gerekli.Bunları yaptıktan sonra gerekli telepte gözden kaçtığını düşünerek bulunabilirsin.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Gümüş Üye ![]() | yinede teşekkürler Konu Raskolnikov tarafından (03-03-2008 Saat 01:18 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #8 |
| Gümüş Üye ![]() | gümüs üyeligi almamiz icin ne yapmamiz lazim ? nasil gümüs üye olunur? |
| | |
| | #9 |
| Cold Spring Harbor | Gümüş üyelik, sizin yöneticilerimize vereceğiniz güven, Başarılı paylaşımlar vs. ile verilir. |
| | |
| | #10 |
| Gümüş Üye ![]() | paylasim derken neyi kastediyorsunuz? yani bir seylermi sunmam gerek? video film vs gibimi? |
| | |
| | #11 | |
| Yorulmaz Nöbetçi | Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #12 |
| Gümüş Üye ![]() | Tesekkürler Yardimlarinizdan Dolayi |
| | |
| | #13 |
| Cold Spring Harbor | |
| | |
| | #14 |
| no musıc no life..!! ![]() | benim anlamadıgım TATAR1 konu :0 mesejları ise 12 bu kadar kolay mı gumus uye olmak. nasıl gumus uye oldu anlmadım |
| | |
| | #15 |
| .::HüKüMSüZ::. Pasaj Yöneticisi | gümüş üye olamk cok konu yada mesajı olmak degildir.Bazı arkadaşlarımızın referansı olmasıda gümüş üye olması için yeterlidir.Güvenilir olmak ilk sırada ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bütün Elementler Açıklamaları ile Burada | YSS | Fizik - Kimya - Biyoloji | 78 | 25-12-2007 09:31 PM |
| MSN Nick Arşivi - Bunlar Kaçmaz! Süper Nickler.. | QBERT | MSN Messenger | 8 | 01-11-2007 01:12 PM |
| Gümüş AlTın Çağını YaşIyor | ToLeRaNS | Yazı & Yorum | 6 | 04-10-2007 12:48 AM |
| Diyanet Tefsiri | fatihtekin | Kur'an-ı Kerim | 119 | 26-09-2007 09:17 AM |
| Bi Sürü MSN Nickleri | fatihtekin | MSN Messenger | 5 | 20-01-2007 04:00 AM |