CEP TELEFONU REHBERİM bölümü Gsm deki Gelişmeler / Cep Telefonu için Dedektör Programı konusu gösteriliyor Özet:Metal Detector Akıllı telefonlara entegre edilen ilginç özelliklerden bir tanesi de magnometre . Bu donanım özellikle navigasyon esnasında ve harita ...
| |||||||
Cep Telefonu için Dedektör Programı | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | Metal Detector Akıllı telefonlara entegre edilen ilginç özelliklerden bir tanesi de magnometre. Bu donanım özellikle navigasyon esnasında ve harita uygulamalarında pusula işlevini yerine getirebilmeyi amaçlıyor. Ancak yaratıcı fikirler, magnometrenin manyetik alan duyarlılığından faydalanarak telefonlara ilginç özellikler yüklemeyi başarmışlar. ![]() Konu pinhân tarafından (11-09-2011 Saat 09:12 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | hani program arkadaş? |
| | |
| | #3 |
| Standart Donanım | İlk mesaja ekledim. |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | merhaba arkadaslar sıteye yenı katıldım bu programı yukleyen arkadasa tesekkur edıyorum (cep telefonları ve akıllı telefonlar ıcın magnometre prog ) bu programın daha gelısmısını bulabılırmıyım acaba tablete bılgısayarlar ıcın |
| | |
| | #5 |
| Stajyer | slm arkadaşlar bu programı kullanan varmı varsa çalışıyormu? |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | arkadaslar ne tur bı programla akıllı telefonlarda calısıyor bılen varsa yazabılırmı acaba androıd telefonuma yukledım ama ne tur bı program calıstırıyor bunu |
| | |
| | #7 |
| Standart Donanım | ilk mesajı okuduysanız, orada yazıyor. ilk olarak android için çıkmış bir program bu. ama bu paylaşımda windows phone ve symbian için olan versiyonu yayınlanmış. |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | Arkadaşlar ben bu programın android 2.3 versiyonunda çalışanını nereden bulabilirim .Benim telefonum TURKCELL T 20 Yardımcı olursanız sevinirim. |
| | |
| | #9 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Çok iyi bir aplikasyon.Paylaşım için teşekkürler. |
| | |
| | #10 |
| Stajyer | ben programı indirdim ama rar dosyasından çıkartırken hata veriyor biri yardımcı olursa çok sevinirim. mail adresim [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] |
| | |
| | #11 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Yardımcı olacağım. |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | rar dosyası telefona uyumlu değil |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | başka siteden indirdim değişik bir dedektör burogramı çalışıyor bu siteninki neden çalışmıyor Konu DakikEmre tarafından (08-04-2012 Saat 11:07 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #14 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | Yeni link arıyorum. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cep için dedektör programı, cep telefonu, metal dedektör, metal detector |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Cep Telefonu için Dedektör ProgramıCep Telefonu için Dedektör Programı konusu, CEP TELEFONU REHBERİM/Gsm deki Gelişmeler bölümünde tartışılıyor . | |