SPOR REHBERİM bölümü Haberler / Beyler Figo ve Davids İstanbul'a Geliyo :) konusu gösteriliyor Özet:Beyler ; sanırım ben ve bana yakın yaş grubumdaki herkes izlemiştir louis figo'yu hele top cambazı edgar davids yıllarca nike ...
| |||||||
Beyler Figo ve Davids İstanbul'a Geliyo :) | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Cezalı | Beyler ; sanırım ben ve bana yakın yaş grubumdaki herkes izlemiştir louis figo'yu ![]() hele top cambazı edgar davids yıllarca nike reklamlarını izleyip bu herif kadar cambaz olabilirmiyim diye çocukluk hayalleri kurardım ![]() şimdi elime bu herifleri canlı izleme fırsatı geçti 3 şubatta forum istanbul için geliyolarmış gösteri maçı yapmaya..bi değişik kampanya bünyesinde mi ne geliyolar...seni seçiyomuymuş bişiler oluyomuş bi değişik yarışma var...o kısım pek kasmıyo beni ama figo ve davids i kaçıramam kesin izliycem...ben gibi olanlar var ise haber edeyim dedim ![]() edit : yarışma için detaylı bi link buldum sonunda :*[Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Beyler Figo ve Davids İstanbul'a Geliyo :)Beyler Figo ve Davids İstanbul'a Geliyo :) konusu, SPOR REHBERİM/Haberler bölümünde tartışılıyor . | |
| ||||
| Konu | Kategori | |||
| Evden eve nakliyat | Liseler & Üniversiteler | |||
| Şehir ve Firma Rehberi | Tatil ve Oteller | |||
| Tatil ve Oteller | Seo | |||