Forum hakkında bölümündeki Haberler & Duyurular alt forumunda bulunan Enesceyhun Evleniyor konusunu görüntülemektesiniz özet:05.07.2009 Pazar Saat : 14.30 Şişli evlendirme dairesi Adminimize Allah tan hayırlı bir birliktelik diliyoruz...
| |||||||
Enesceyhun Evleniyor | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Certified Ethical Hacker ![]() | 05.07.2009 Pazar Saat : 14.30 Şişli evlendirme dairesi Adminimize Allah tan hayırlı bir birliktelik diliyoruz
__________________ Oyun Oyna - Rehberim - Kitap -Sinema-Firma Rehberi Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir. Ansiklopedi -- Define |
| | |
| Bu kullanıcılar mesaja teşekkür ettiler : | !MaTRıX! (05-07-2009), .KiKoooo* (04-07-2009), asalas (09-07-2009), CoRTeZ (04-07-2009), Coyness (05-07-2009), ÇaKaL (05-07-2009), ÇokromanTİKİm (05-07-2009), EcmeL (04-07-2009), eLecTRoNicK (05-07-2009), Herkul (05-07-2009), hüzün (05-07-2009), köroğlu (05-07-2009), kıymık (09-07-2009), mehmetmb (05-07-2009), necokerem (10-07-2009), Nevaa (05-07-2009), tekin yunus (10-07-2009), TÜRKO (10-07-2009), ümit578 (09-07-2009) |
| | #2 |
| Yorulmaz Nöbetçi | Allah bir yastıkta kocatsın darısı başımıza ![]()
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Moderator ![]() | Allah (cc) mesut eylesin ![]() |
| | |
| | #4 |
| ' SarcastiC ' | Allah mesut etsin ![]() |
| | |
| | #5 |
| Edep ya hû... Pasaj Yöneticisi | Allah mesut etsin çok bulunmak istiyordum ama maalesef şartlar elvermiyor neyse ben temsilcimi yolluyorum ama ![]() |
| | |
| | #6 | |
| Certified Ethical Hacker ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Oyun Oyna - Rehberim - Kitap -Sinema-Firma Rehberi Kimin himmeti millleti ise, o tek başına bir millettir. Ansiklopedi -- Define | |
| | |
| | #7 |
| Edep ya hû... Pasaj Yöneticisi | sevgili nişanlım ![]() |
| | |
| | #8 |
| Moderator ![]() | Mutluluklar. |
| | |
| | #9 |
| Tipik Bir Moderetör! ![]() | Allah Mesut Etsin.... Mutluluklar.... Hadi Hayırlı Uğurlu Olsun.... (Hşşşt Pasajcak bir hediye ayarlayalım... )
__________________ Need For Speed™ Mehmet® (Yeni Çıkacak) CALL of DUTY™ Mehmet® (Yeni Çıkacak) butonuna basmasanızda olur. Canın Sağolsun..Sen vodafone gibi anı yaşarken, ben Turkcell gibi seni her yerde çekemem!... |
| | |
| | #10 |
| // Ey Yâr !.. \\ | Allah mesut eylesin her iki cihanda... Hayırlı olsun.. |
| | |
| | #11 |
| Super Moderator Pasaj Yöneticisi | Mubarek olsun vesselam Daha ilk teşebbüste Hakk'a sığınılarak, mantık ve muhakeme üzerine kurulmuş öyle mübarek yuvalar vardır ki, bütün bir hayat boyu tıpkı bir mektep gibi çalışır ve yetiştirdiği çıraklarıyla, mensup olduğu milletin devam ve bekâsını teminat altına alır. MFG
__________________ Yesterday is History, Tomorrow is a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present" |
| | |
| | #12 |
| Super Moderator Pasaj Yöneticisi | Allah mesud ve bahtiyar eylesin enesceyhun bey ve müstakbel eşlerini birbirlerine ömür boyu enis birer arkadaş eylesin amin
__________________ Lâyemut değilsin, başıboş değilsin, bir vazifen var. Gururu bırak, seni yaratanı düşün , kabre gireceğini bil, öyle hazırlan.BEDİÜZZAMAN Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye. Hz.Mevlana |
| | |
| | #13 |
| WebMaster | Allah mesud etsin. |
| | |
| | #14 |
| Muallakta... Pasaj Yöneticisi | Allah mesut bahtiyar etsin.... mutluluklarınızı daim eylesin inş.....Amiiiin....
__________________ "Gecenin ilerleyen saatlerini seviyorum. Herkesin uyuduğu, kitabımla kaldığım zamanları. Pencereden gelen hafif esinti ve loş ışığın aynadaki yansımaları...Birden biten günün en güzel yansımaları oluyor. Günün yorgunluğunu atmayı seviyorum sessizlikte... Kendimi bazen okuduğum kitap elimde başka düşüncelere dalmış,buluyorum." |
| | |
| | #15 |
| Üst Düzey Yönetici:) |
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |