EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü Hukuk Rehberim / Kredi kartı borcu ama rakamı ne doğruluyor ? konusu gösteriliyor Özet:Merhabalar; Şimdi 2005 son çeyreğinden itibaren ödemediğim 1,500.00 YTL kadar kredi kartımı 01.08.2008 tarihi itibari ile ödemeye karar verdim. 12,800.00 ...
| |||||||
Kredi kartı borcu ama rakamı ne doğruluyor ? | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Merhabalar; Şimdi 2005 son çeyreğinden itibaren ödemediğim 1,500.00 YTL kadar kredi kartımı 01.08.2008 tarihi itibari ile ödemeye karar verdim. 12,800.00 YTL ye ulaşmış olan borç için 5,000.00 YTL ye anlaştık. 1,500.00 peşin 7 x 500.00 taksitle. son 500.00 'ı avukatınmış. Şimdi buraya kadar mesele yok. Aslında konuyu açmamdaki neden var mı ? onu bilmek. Şimdi adamlara diyorum ki bana bu para nasıl olmuşta 12,800.00 e gelmiş ispatlayın. Sadece lafla bana 100 de 100 bilmem kaç faiz yemiş diyorlar. Ama bir ekstre verinde bir avukatla inceleyeyim diyorum. İcra dairesinden öğrenebilirsin gibi bir takım laflar söyleniyor. Şimdi bilmek istediğim şu ben nasıl öğreneceğim gerçeği. Yani bu banka bana para budur dedi diye gözü kapalı ödemelimiyim ? Bir bilenden yardım talep ediyorum. Lütfen yardımcı olunuz. Teşekkürler. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Kredi kartı borcu ama rakamı ne doğruluyor ?Kredi kartı borcu ama rakamı ne doğruluyor ? konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/Hukuk Rehberim bölümünde tartışılıyor . | |