EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü Hukuk Rehberim / aihm basvuralacak maddeler yardim konusu gösteriliyor Özet:ben italyada yasamakta olan hem italyan hem turk vatandasiyim.benim sorunum milano belediyesi ihtiyaci olanlara sosyal konutlar veriyor.ama maaaseef her tarafta ...
| |||||||
aihm basvuralacak maddeler yardim | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | ben italyada yasamakta olan hem italyan hem turk vatandasiyim.benim sorunum milano belediyesi ihtiyaci olanlara sosyal konutlar veriyor.ama maaaseef her tarafta oldugu gibi buradada torpil geciyor ve belediye torpilli ve tanidiklarina ev veriyor,halbuki ihtiyaci kirayi odeyemecek durumda olanlara veriliyor.icerdekiler alakasi yok ve memur insanlar oturoyor.Bu durumu bakanliga ve gerekli yerlere bildirdik ve belediye yaklasik 5 sene sonra kontrole geldiler ve 88 daireden 28 ailenin bu kanunu hakketmeyip oturduklari tespit edildi.bu sikayetinden bizim tarafimizdan yapildiklarini bildikleri icin su hic ev alma imkanimiz yok ama kanunen var mahmekeme olsun belediye olsun bakanlik olsun simdi herkes mektuplari akliyor ama cevaplarini yazmiyor + 28 ailede hale icerde oturuyor daha buna benzer daha haksiz olay var hepsi yazsam sigmaz.ben butun evraklarimi aihme gondermek istiyorum fakat hangi maddeleri koymam gerekli? maddeleri okudum ama bazilari anlasilmiyor pek yardim edebilirmisiniz |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | desene bosuna actik burada topigi , kimse birsey yazdigi yok guya bilgipasaji idi.Kimse birsey anòlamiyor desene ![]() |
| | |
| | #3 |
| :) :) :) | Bİlgisi olan yazardı ![]() |
| | |
| | #4 |
| N a m-ı Değer ÇaKaL | bildiğim kadarı ile sitede avukat yok sana bu sorunun cevabını en iyi bir avukat verebilir |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
aihm basvuralacak maddeler yardimaihm basvuralacak maddeler yardim konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/Hukuk Rehberim bölümünde tartışılıyor . | |