Rehberim

aihm basvuralacak maddeler yardim

EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü Hukuk Rehberim / aihm basvuralacak maddeler yardim konusu gösteriliyor Özet:ben italyada yasamakta olan hem italyan hem turk vatandasiyim.benim sorunum milano belediyesi ihtiyaci olanlara sosyal konutlar veriyor.ama maaaseef her tarafta ...

Go Back   Rehberim > EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM > Hukuk Rehberim

Açılış Sayfam Yap Reklam Kayıt ol Konuları Okundu Kabul Et
Alt 06-09-2008, 10:14 PM   #1

fledermaus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->aihm basvuralacak maddeler yardim<!-- google_ad_section_end --> aihm basvuralacak maddeler yardim

ben italyada yasamakta olan hem italyan hem turk vatandasiyim.benim sorunum milano belediyesi ihtiyaci olanlara sosyal konutlar veriyor.ama maaaseef her tarafta oldugu gibi buradada torpil geciyor ve belediye torpilli ve tanidiklarina ev veriyor,halbuki ihtiyaci kirayi odeyemecek durumda olanlara veriliyor.icerdekiler alakasi yok ve memur insanlar oturoyor.Bu durumu bakanliga ve gerekli yerlere bildirdik ve belediye yaklasik 5 sene sonra kontrole geldiler ve 88 daireden 28 ailenin bu kanunu hakketmeyip oturduklari tespit edildi.bu sikayetinden bizim tarafimizdan yapildiklarini bildikleri icin su hic ev alma imkanimiz yok ama kanunen var mahmekeme olsun belediye olsun bakanlik olsun simdi herkes mektuplari akliyor ama cevaplarini yazmiyor + 28 ailede hale icerde oturuyor daha buna benzer daha haksiz olay var hepsi yazsam sigmaz.ben butun evraklarimi aihme gondermek istiyorum fakat hangi maddeleri koymam gerekli? maddeleri okudum ama bazilari anlasilmiyor pek yardim edebilirmisiniz

fledermaus isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Firma Rehberi
Alt 08-09-2008, 08:24 PM   #2

fledermaus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajyer

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: aihm basvuralacak maddeler yardim<!-- google_ad_section_end --> Cevap: aihm basvuralacak maddeler yardim

desene bosuna actik burada topigi , kimse birsey yazdigi yok guya bilgipasaji idi.Kimse birsey anòlamiyor desene

fledermaus isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2008, 08:26 PM   #3

yaramaz_baby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
:) :) :)

<!-- google_ad_section_start -->Cevap: aihm basvuralacak maddeler yardim<!-- google_ad_section_end --> Cevap: aihm basvuralacak maddeler yardim

Bİlgisi olan yazardı

yaramaz_baby isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2008, 08:31 PM   #4

Twitter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
N a m-ı Değer ÇaKaL

Twitter - MSN üzeri Mesaj gönder Twitter - YAHOO üzeri Mesaj gönder Twitter isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

bildiğim kadarı ile sitede avukat yok sana bu sorunun cevabını en iyi bir avukat verebilir

Twitter isimli üyemiz çevrimdy?ydyr. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler
Stil

aihm basvuralacak maddeler yardim konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/Hukuk Rehberim bölümünde tartışılıyor .