EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü Hukuk Rehberim / ssk dul yetim aylığı alanlar konusu gösteriliyor Özet:bir yakınımın sorunu ile ilgili bilgi almak istiyorum. bana yardımcı olabilirmisiniz acaba.. bir yakınım eşi öldükten sonra ssk dan yetim ...
| |||||||
ssk dul yetim aylığı alanlar | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | bir yakınımın sorunu ile ilgili bilgi almak istiyorum. bana yardımcı olabilirmisiniz acaba.. bir yakınım eşi öldükten sonra ssk dan yetim aylığı almaktadır aynı zamanda çocuklarına da aylık bağlandı. aldığı ssk dul aylığı ile sıkıntı yaşadığından dolayı bir işe girip çalışmak ister. fakat başvurduğu işyeri sigorta yapmak ister. eğer sigortalı olursa aldığı dul aylığı kesilirmi.. eğer kesilirse kesilen aylık çocukların maaşına yansırmı.. bu soruyu cevaplandıracak olursa çok sevinirim bi yerde net cevabını bulamadım teşekkürler.. |
| | |
| | #2 |
| SEO Adviser/Expert ![]() | [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] [Linkler için 10 saniyede ücretsiz üyelik... ] inceleyiniz |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | merhaba.. Ben ssk'dan babamdan dolayı yetim aylığı alıyorum. üniversite öğrencisiyim.. Annemle babamın resmi nikahları yoktu.. Benimle birlikte 3 kız kardeşimde maaş alıyordu; ancak evlendikleri için aylıkları kesildi. Onların maaşı bana aktarılır mı? Bunun için ne yapmalıtım? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
ssk dul yetim aylığı alanlarssk dul yetim aylığı alanlar konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/Hukuk Rehberim bölümünde tartışılıyor . | |