EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü Hukuk Rehberim / Sabıka Kaydının silinmesi dilekçesi örneği konusu gösteriliyor Özet:Sabıka kaydının Adli Sicil kayıtlarından silinmesi dilekçesi örneği: İSTANBUL ( )’Cİ İCRA CEZA MAHKEMESİ’ NE Sabıka Kaydının Silinmesini İsteyen : ...
| |||||||
Sabıka Kaydının silinmesi dilekçesi örneği | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Öss Mode :) ![]() | Sabıka kaydının Adli Sicil kayıtlarından silinmesi dilekçesi örneği: İSTANBUL ( )’Cİ İCRA CEZA MAHKEMESİ’ NE Sabıka Kaydının Silinmesini İsteyen : Ad Soyad Adresi : …. Suç ve Ceza : Mal Beyanında Bulunmamak İnfaza Veriliş Tarihi : 20.12.1996 Konusu : Ankara 8.İcra Ceza Hakimliği’ nin 1996/15.E. 1996/18.K. sayılı kararı ile verilen mahkumiyetimin, Adli Sicilden silinmesi talebidir. Açıklama :1-Yukarıda Mahkemesi ve numarasını belirttiğim karar ile 8 gün hafif hapis cezasına mahkum olmuştum. 2- Bu cezamı İstanbul Bayrampaşa cezaevinde yatarak tamamladım ve cezam dolduktan sonra tahliye edildim. Mahkumiyetimin üzerinden yaklaşık 10 yıl geçmiştir. Bu sabıka kaydı nedeniyle iş bulmakta zorluk çekiyorum. Diğer taraftan 647 sayılı Kanundaki şartlar da gerçekleşmiştir. Hukuki Sebepler : 647. S.K 7 m.’si ve ilgili mevzuat Sübut Sebepleri : Mahkumiyet dosyası , İnfaz Kağıdı, ve Kanuni Deliller Sonuç ve İstem : Yukarıda açıklanan nedenlerle, Adli Sicildeki hükümlülük kaydımın silinmesine karar verilmesini saygılarımla dilerim. / / 2008. Hükümlülük Kaydının Silinmesini İsteyen Ad soyad E K : Adli sicil kaydı fotokopisi |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Sabıka Kaydının silinmesi dilekçesi örneğiSabıka Kaydının silinmesi dilekçesi örneği konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/Hukuk Rehberim bölümünde tartışılıyor . | |