EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü Hukuk Rehberim / Maaş sorunu(stajyer) konusu gösteriliyor Özet:Öncelikle iyi günler bu sene stajyerlık yapmaktayım ama ücretim az ödenıyor Ücretler asgari ücretin en az %30 u ve her ...
| |||||||
Maaş sorunu(stajyer) | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | Öncelikle iyi günler bu sene stajyerlık yapmaktayım ama ücretim az ödenıyor Ücretler asgari ücretin en az %30 u ve her türlü vergiden muaftır. Vergiden muaf askerı ücreti zaten Brüt değilmidir? Yani 837,00 TL nin %30 u 251.1 tl değilmidir. Bana iş yeri 200 tl maaş verıyor ve bizde böyle işine gelırse dıye haretkerler yapabılıyorlar. Ben buraya sözleşme ile gelmedım mı biz hesapladık 200 diyor . Ben mı yanlış hesaplıyorum yoksa asgarı ucretın netıne göremı hesaplanıyor yanlıs bılıyorum eğer dogru ıse ben hakkımı savunmak istiyorum neler yapmalıyım . Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden Teşekkürler. |
| | |
| | #2 |
| Paylaşımcı ![]() | 1-Bir kere staj yerine başlamadan önce tüm detayları konuşmalıydın. 2-Sen oraya zaten bir şeyler öğrenmeye gidiyorsun... tabi istiyorsan. 3-Çok iyi olursan, sen istemesen bile onlar fazlasıyla maaşıını verirler 4-Eğer zor durumdaysan artık insan kaynaklarına derdini anlat. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Maaş sorunu(stajyer)Maaş sorunu(stajyer) konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/Hukuk Rehberim bölümünde tartışılıyor . | |