SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki İlginç Hikayeler ve Olaylar alt forumunda bulunan Zamanda Yolculuk !!! konusunu görüntülemektesiniz özet:ZAMANDA YOLCULUK MÜMKÜN MÜ ? Bu çok uzun ve yorucu bir konu.Ama biz eğlenceli kısmıyla biraz uğraşalım Eğer zamanda 1 ...
| |||||||
Zamanda Yolculuk !!! | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Altın Üye ![]() | ZAMANDA YOLCULUK MÜMKÜN MÜ ? Bu çok uzun ve yorucu bir konu.Ama biz eğlenceli kısmıyla biraz uğraşalım ![]() ![]() Eğer zamanda 1 kez yolculuk yapma şansınız olsaydı geleceğemi yoksa geçmişemi giderdiniz? (ve amacınız ne olurdu?) |
| | |
| Bu kullanıcılar mesaja teşekkür ettiler : |
| | #2 |
| Super Moderator Pasaj Yöneticisi | GEÇMİŞE tabii, Rasulullahın silah arkadaşı olmak isterdim vede komşusu olmak..
__________________ filistin,çeçenistan,keşmir,dogu türkistan,telafer,kerkük,afganistan,lübnan,more... |
| | |
| | #3 |
| Gümüş Üye ![]() | ben geçmişe giderdim kafkas cephesine |
| | |
| | #4 |
| Nesterinzar | SAADET ASRI na gitmek isterdim,uzaktan Onları izlerdim |
| | |
| | #5 |
| Akdeniz mavisi :) | |
| | |
| | #6 |
| TÜRK YÜREK Pasaj Yöneticisi | fatihin fedaisi olmak isterdim |
| | |
| | #7 |
| Altın Üye ![]() | bu zamanda dogmusum dogrusu bumus demek, zaman makinasi lazim degil bana... acaba zaman durdurma makinasi alabilirmiyim ![]() ![]() |
| | |
| | #8 |
| ? ![]() | bende saadet asrına gitmek isterdim... |
| | |
| | #9 |
| Gümüş Üye ![]() | |
| | |
| | #10 |
| Super Moderator Pasaj Yöneticisi | Durun yaw nereye gidiyonuz kimse kalmadi ortaliklarda oooooo ![]()
__________________ Yesterday is History, Tomorrow is a Mystery, Today is a Gift, Thats why it's called the Present" |
| | |
| | #11 |
| Akdeniz mavisi :) | |
| | |
| | #12 |
| Gümüş Üye ![]() | arkadaşa katılıyorum yolculuktan öte ben durdurmayı tercih ederim ne kadar güzel olur. aşkımın yanındayken durdururum ne güzel olurrr ahhh ahhhh ![]() |
| | |
| | #13 |
| Moderator ![]() | Eğer öyle bir şey olsa Bende Peygamber efendimizin olduğu yere gidip onu görmeyi ve onun eşlerini görmeyi çook isterdim. Rabbim cennet te komşu olmayı nasip eylesin .... amin... |
| | |
| | #14 |
| .::HüKüMSüZ::. Pasaj Yöneticisi | Peygamberimizi yanında sahabe olmak isterdim... o güzel sohbetlerine nail olmak,o güzel yüzüzü görmek isterdim... onunla birlikte herdaim yanında bulunmak isterdim... birde osmanlı zamanından 2.Abdulhamıt Han'ın yanında olmayı cok isterdim o büyük evliyanın hizmetcisi bile olmaya razıyım... |
| | |
| | #15 |
| Stajyer | Eğer zaman makinesi olsaydı hem geleceğe ve hem de geçmişe gitmek isterdim...Eğer zaman makinesi olsaydı geçmişe gidip bu zamana kadar olan olayları hızlandırılmış bir biçimde izlemek isterdim bunun amacı dünyamız nerden gelmiş olduğunu bulmaktı...Ve bir ikinci gitmek istediğim ise geleceğe gitmek bunun amacı da nereye gideceğimizi görmekti ve bu zaman makinesi bana nereden gelmişiz ? soyumuz ne ? ya da insanlık tarihi nasıl başladı gibi sorduğum sorulara yanıt olabilirdi...Geleceğe gitmem ise nereye gidiyoruz tarihimiz ne kadar değişmiş gibi sorulara yanıt olabilirdi... Ama en son olarak da yeniden eski yerime dönmek isterdim çünkü artık geçmişi görmüş yeterince bilgi edinmiş ve gelecekte ne gibi yenilikler olacağını bilen bir kişi olarak insanlığa bu konularda bilgiler vererek bunların geleceğe ayak uydurmasını ve geçmişini bilmelerini sağlardım... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |