SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki İlginç Hikayeler ve Olaylar alt forumunda bulunan Kurt Donarak Öldü konusunu görüntülemektesiniz özet:KURT DONARAK ÖLDÜ! Bayburt-Demirözü karayolu kenarında, TEDAS ekipleri, donarak ölmüş bir kurt buldu. Hürriyetin haberine göre;Tedaş görevlileri, dört ayağı üzerinde ...
| |||||||
Kurt Donarak Öldü | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Gümüş Üye ![]() | ![]() KURT DONARAK ÖLDÜ! Bayburt-Demirözü karayolu kenarında, TEDAS ekipleri, donarak ölmüş bir kurt buldu. Hürriyetin haberine göre;Tedaş görevlileri, dört ayağı üzerinde donduğu için önce canlı zannettikleri talihsiz kurt için, 'Korkarak hareket ettik ama sonra öldüğünü anladık. Geldiği yönde sadece kendi ayak izleri vardı' dediler. |
| | |
| Bu kullanıcılar mesaja teşekkür ettiler : | _ZaQWeR_ (21-02-2008), çakalabi (13-06-2008), fikrimin_ince_gülü (21-02-2008), mihmandar_yolcu (21-02-2008), onurgs (21-02-2008) |
| | #2 |
| Cold Spring Harbor | Bu kurtların işşi zor ![]() |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | ya çok üzüldüm bu hayvanlar soğuğa dayanıklı diye bilirdim ama yazık yaaa |
| | |
| | #4 |
| SaNaL FaNi | öyle kala kalmış hayvancık kurdunda soğuktan donduğunu gördükya!!! |
| | |
| | #5 |
| Oto Mod**********:-: | dün gazetede okumuştum çok üzüldüm... |
| | |
| | #6 |
| ..bir garip yolcu.. | insanoğlu olarak doğanın dengesini bozuyoruz olacağı bu... |
| | |
| | #7 |
| .......... | Gerçekten yazık olmuş diyicek söz bulamıyorum ... |
| | |
| | #8 |
| Gümüş Üye ![]() | 2008 kışını Tek Resimle Anlatmaya Yetti bence. |
| | |
| | #9 |
| MODminsrator ![]() | yazık kurt bile ölüyorsa biraz düşünmek lazım... |
| | |
| | #10 |
| Always Offline... | bu hayvan sürüden ayrılmış kurtlar sürü halinde dolaşır... |
| | |
| | #11 |
| iŞTiKaKÇıNıN_KöŞeSi | yazık... çok üzüldüm... umarım diğer hayvanlara bu olmaz...ama doğanın kanunu demek en doğrusu galiba |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kurt |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Hayvan Resimleri | CoRTeZ | Resimler ve Duvar Kağıtları | 220 | 26-11-2009 07:06 PM |
| 36 osmanlı padisahının ölüm nedenleri | tulun | İlginç Hikayeler ve Olaylar | 11 | 23-01-2008 05:34 PM |
| Uzaktan kumandanın mucidi öldü | yalçınkaya | Elektronik Devreler - Dersler | 1 | 09-05-2007 02:10 PM |
| bogulan kurt | MaH_ŞeR | Güncel Haberler | 3 | 14-11-2006 07:31 PM |