CEP TELEFONU REHBERİM bölümü Iphone / Seri Numarasından Versiyon Öğrenme konusu gösteriliyor Özet:ALINTIDIR. Seri Numarasından Versiyon Öğrenme iPhone alırken seri numarasından hangi versiyon olduğu tahmin edebilirsiniz. iphone seri numarasi xxxabxxxxxx seklindedir yani ...
| |||||||
Seri Numarasından Versiyon Öğrenme | Açılış Sayfam Yap | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| WebMaster | ALINTIDIR. Seri Numarasından Versiyon Öğrenme iPhone alırken seri numarasından hangi versiyon olduğu tahmin edebilirsiniz. iphone seri numarasi xxxabxxxxxx seklindedir yani ab ile gosterdigim 4. ve 5.karakter telefonunun uretim haftasini ifade ediyor. soyle ozetliyebiliriz ab <= 38 1.0.2 versiyon 38 <= ab <=44 1.1.1. versiyon 44 < ab 1.1.2 versiyon LÜTFEN TESEKKÜRLERİNİZİ TESEKKÜR BUTONUNA BASARAK BELİRTİNİZ. |
| | |
| | #2 |
| Editör ![]() | Seri Numarasından Versiyon Öğrenme konuyla ilgili yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederim |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | arkadaşlar 2g 8gb ıphone m var update yaptım usb de takılı kaldı ne yapabilirim yardımcı olursanız sevınırım |
| | |
| Sponsor Bağlantılar | |
![]() |
| Etiketler |
| iphone, iphone versiyon öğrenme, numarasindan |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Seri Numarasından Versiyon ÖğrenmeSeri Numarasından Versiyon Öğrenme konusu, CEP TELEFONU REHBERİM/Iphone bölümünde tartışılıyor . | |