CEP TELEFONU REHBERİM bölümü Iphone / Çin Malı iPhone 3g Çakma Apple İphone,Türkçe Menülü Kaç Para ? konusu gösteriliyor Özet:Taklit ürün yapmadaki "ustalığı" ile bilinen Çinliler, Türkiye 'de de kısa süre önce satışa sunulan Apple 'ın yeni nesil mobil ...
| Sponsor bağlantılar | ||
| |||||||
Çin Malı iPhone 3g Çakma Apple İphone,Türkçe Menülü Kaç Para ? | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ordinaryüs ![]() | ![]() Taklit ürün yapmadaki "ustalığı" ile bilinen Çinliler, Türkiye'de de kısa süre önce satışa sunulan Apple'ın yeni nesil mobil iletişim cihazı iPhone'un sahtesini üretti. Türkçe menüye de sahip olan Çin malı iPhone'a çift SIM kart takılabiliyor. Çin'deki elektronikçilerde ve pazarlarda satılan sahte iPhone'ların fiyatı ise yaklaşık 800 yuan (120 dolar). Cihazın kabının üzerinde ise sadece ''Phone'' yazıyor. Kutunun içinde bir adet şarj cihazı, 2 pil ve bir adet de kulaklık bulunuyor. Orijinaliyle hemen hemen aynı olan sahte iPhone'ın özellikleri de insanı şaşırtıyor. Dil seçeneklerinde ise Türkçenin yanı sıra İngilizce, Almanca, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Taylandca, Vietnamca, Rusça ve Arapça olmak üzere 12 dil bulunuyor. Tags: çin malı iphone ,iphone resimleri,çin malı iphone fiyatı,ucuz iphone,çakma iphone satın al,çin malı iphone al,çin malı iphone satılan yerler,sahte apple iphone |
| | |
| | #2 |
| Pasaj Sakini ![]() | İlk gördüğüm yerde alacam bunu ![]() |
| | |
| | #3 |
| Ordinaryüs ![]() | ![]() Çinliler taklit'te sınır tanımıyor. Türkiye'de piyasaya çıkalı 1 hafta olmadan iPhone 3G'nin taklidi çıktı. Orjinaliyle aynı olan cihazın fiyatı da çok cazip. Türkçe menüye sahip 'çakma' cihaza çift SIM kart takılabiliyor. 1500 dolarlık iPhone'a inat taklit cihazın fiyatı sadece 120 dolar. Teknoloji devi Apple, Türkiye'de GSM operatörleri aracılığıyla satışa sunduğu yeni nesil iletişim aracı iPhone'da hala Türkçe menü desteği vermezken, Çin'den gelen çakma iPhone'lar tamamen Türkçe desteği sunuyor. Taklit ürün yapmadaki "ustalığı" ile bilinen Çinliler, Türkiye'de de kısa süre önce satışa sunulan Apple'ın yeni nesil mobil iletişim cihazı iPhone'un sahtesini üretti. Türkçe menüye de sahip olan Çin malı iPhone'a çift SIM kart takılabiliyor. Çin'deki elektronikçilerde ve pazarlarda satılan sahte iPhone'ların fiyatı ise yaklaşık 800 yuan (120 dolar). Cihazın kabının üzerine ise sadece 'Phone' yazıyor. Kutunun içinde bir adet şarj cihazı, 2 pil ve bir adet de kulaklık bulunuyor. Orijinaliyle hemen hemen aynı olan sahte iPhone'ın özellikleri de insanı şaşırtıyor. Dil seçeneklerinde ise Türkçenin yanı sıra İngilizce, Almanca, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Taylandça, Vietnamca, Rusça ve Arapça olmak üzere 12 dil bulunuyor. |
| | |
| | #4 |
| Stajyer | henüz piyasada yok sınırlı üretildiği için Çinlilerin eline bile geçemedi sahtesi olmaz zamanla yapılır mı onu bilemem elini çabuk tutan orjinali alır |
| | |
| | #5 |
| N a m-ı Değer ÇaKaL | arkadaşım gitti gidiyorda bir sürü var istersen bi bak |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | Bnm Bi Arkim Aldı 140 Tl'ye Ve çokda Güzel |
| | |
| | #7 |
| Stajyer | ark.ın nerden almıs 140a?? |
| | |
| | #8 |
| Stajyer | 3g özelliği varmı gerçekten??? eminmisiniz? |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | ben 190 tl ye aldım çok memnunum talnız tv açmıyor yada ben ayarlayamadım diğer tüm özellikler birebir aynı ....not ilk aldığınızda ekran zor basıyor ayarlardan 3g seting ayarını yaparsanız çok mükemmel oluyor bence harika tavsiye ediyorum |
| | |
| | #10 | |
| Stajyer | Alıntı:
| |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | arkadaşlar 2 hafta önce aldım kıbrıstan 350 tl ye fakat hiç memnun değilim nasıl tuzağa düştüm bilmiyorum iphone ile birebir dediler ancak orda kontrol edemedim şarjı yoktu kuru telefonu sattılar iyice incelemeden kesinlikle almayın bu gün yarın kavgaya gidecem |
| | |
| | #12 |
| Stajyer | Arkadaşlar ben aldım. Mini ıphone (çin malı) 190 tl ye 1 ay garanti veriyor aldığım yer bana ulaşın yardımcı olayım. Pm den mesaj atın |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | bana pm atın yardımcı olayım Konu EXPERCİ tarafından (02-11-2009 Saat 04:02 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: mail adresi vermek yasak! |
| | |
| | #14 |
| Stajyer | arkadaşlar kendim aldım sahibinden.comdan aldım çok memnunum tavsıye ederım çin malı diyip geçmeyen adamlar orjınal gıbı yapıyolar.Gidepte orjınala o kadar para dökmeyın ben aldım 200 ytl ye !!! Tek problemım var oda ıphone için flash player bulamadım ... |
| | |
| | #15 |
| Stajyer | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| cakma apple iphone, cin mali iphone, cin mali telefonlar, çin malı iphone, cinmali iphone fiyati, iphone resimleri, iphone satilan yerler, sahte apple iphone, ucuz iphone |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Çin Malı iPhone 3g Çakma Apple İphone,Türkçe Menülü Kaç Para ?Çin Malı iPhone 3g Çakma Apple İphone,Türkçe Menülü Kaç Para ? konusu, CEP TELEFONU REHBERİM/Iphone bölümünde tartışılıyor . | |