EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü İslam ve insan / La ,ilahe İllALLAH Ve Yaşadığımız Hayat konusu gösteriliyor Özet:Yaşamamız gereken hayat,yaşamak zorunda bırakıldığımız hayat değildir. Önce yaşamamız gereken hayat konusunda ''La İlahe İllALLAH''ın gerçeğini öğrenerek bilgilenmemiz ve bilinçlenmemiz ...
| |||||||
La ,ilahe İllALLAH Ve Yaşadığımız Hayat | Açılış Sayfam Yap | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| SaNaL FaNi | Yaşamamız gereken hayat,yaşamak zorunda bırakıldığımız hayat değildir. Önce yaşamamız gereken hayat konusunda ''La İlahe İllALLAH''ın gerçeğini öğrenerek bilgilenmemiz ve bilinçlenmemiz gerekiyor.Genel ölçüyü hepimiz biliyoruz:''İnandığımız gibi yaşamazsak,yaşadığımız gibi inanmaya başlarız.'' Yaşamamız gereken hayatın önce ruyasını görmek,ardından gerçeğe dönüştürmek büyük hesapları,büyük yorgunlukları da gerekli kılmıyor. Bu manada büyük projelere değil,küçük değişimlere ihtiyacımız var.Zira bin kilometrelik yol da bir adımla başlar. Bilgilerin arınması ve salih amele dönüşmesi için ilahi ölçü birimi olan sahih düşüncenin (La İlahe İllALLAH''ın)anlaşılması ile mümkündür. ''ALLAH'a çağıran,salih amelde bulunan ve:Gerçekten ben müslümanlardanım,diyenden daha güzel sözlü kimdir?''(Fussilet/33) |
| | |
| Sponsor Bağlantılar | |
![]() |
| Etiketler |
| yasadigimiz, illallah, ilahe, hayat |
| Seçenekler | |
| Stil | |
La ,ilahe İllALLAH Ve Yaşadığımız HayatLa ,ilahe İllALLAH Ve Yaşadığımız Hayat konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/İslam ve insan bölümünde tartışılıyor . | |