Forum hakkında bölümündeki İstek ve Önerileriniz alt forumunda bulunan Bence konusunu görüntülemektesiniz özet:Bence forumumuza Silkroad Online Bölümü eklenmelidir eğer böyle bir bölüm olursa forumumuzun üye sayısı ve bilgi paylaşımı artacaktır bundan eminim. ...
| |||||||
Bence | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Pasaj Sakini ![]() | Bence forumumuza Silkroad Online Bölümü eklenmelidir eğer böyle bir bölüm olursa forumumuzun üye sayısı ve bilgi paylaşımı artacaktır bundan eminim. NOT:Eğer böyle bir bölüm olursa boş bırakmayacağıma söz veriyorum boş kalırsa banlayın beni hiç tereddüt etmeden.. (Bu bölüm eklenirse özel msj atın...) |
| |
| | #2 |
| Yorulmaz Nöbetçi | bölüm isteklerinizi [Sadece pasaj sakinleri linkleri görebileceklerdir. lütfen kısa bir vaktinizi ayırın ve pasajımıza üye olun.. ] buraya yapınız.
__________________ |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| tereddut, silkroad, oyun, online, msj, mmorpg, game, bolum, bence, uye |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| bence deneyin | panda12345 | İlginç Hikayeler ve Olaylar | 3 | 25-06-2008 06:16 PM |
| Amerikan çocuklarına İSLAM'ın tarifini herkes görmeli bence!!! | CoRTeZ | Başka Yere Sığmayanlar | 5 | 16-04-2007 02:08 PM |
| inanmak ...( bence herkes okumalı) | ersin | Yazı & Yorum | 4 | 03-10-2006 02:41 PM |