EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM bölümü İtiraf ve Hatıra Köşesi / Hangi Sanatçıyı Sevmiyorsunuz?? konusu gösteriliyor Özet:itiraf edin hangi sanatçıyı sevmiyorsunuz. ben keremcemi sevmiyorum bide ajdar...
| |||||||
Hangi Sanatçıyı Sevmiyorsunuz?? | Açılış Sayfam Yap | Reklam | Kayıt ol | Konuları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Stajyer | itiraf edin hangi sanatçıyı sevmiyorsunuz. ben keremcemi sevmiyorum bide ajdar ![]() Konu emreaydıncı tarafından (06-05-2008 Saat 02:30 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 |
| Stajyer | ben bar rafaeli den neffreeeett ediorum |
| | |
| | #3 |
| Stajyer | dursun ali erzincanlı |
| | |
| | #4 |
| Ben yazdım hüznü... Pasaj Yöneticisi | ismail yk ve yeni rapçiler ıııııııııııııııııııııııyyyyyyyyyyyy |
| | |
| | #5 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | ewt yazıyorum = sago(ama şarkılarını dinlerim)-keremcem-ajdar-gülben ergen-kısaca popçular ve rackçılar bide hepsiha bide grup 84 bu kadar aklıma gelirse yazarım |
| | |
| | #6 |
| Stajyer | bende bülent ersoy u |
| | |
| | #7 |
| Yazar Pasaj Yöneticisi | ewt bülen ersoyu unutmuşum adam kadın karışımı ne olcekk |
| | |
| | #8 |
| Gümüş Üye ![]() | sevmeyebilirsiniz ama saygı duyun mesela ben ismail yk ve amerikan özentilerini sevmiyorum |
| | |
| | #9 |
| Stajyer | Neyini gördün o'nun,.. Ne zararı oldu sana,.. |
| | |
| | #10 |
| Altın Üye ![]() | teoman ve ismail yk. |
| | |
| | #11 |
| Stajyer | mustafa sandal |
| | |
| | #12 |
| Cezalı ![]() | Ekranda görmeye dayanamadığım iki isim var. İbrahim Tatlıses ve Kibariye Onları görünce ( ciddiyim ) tüylerim diken diken oluyor. |
| | |
| | #13 |
| Stajyer | ibr.tatlısese sinir oluyorum programına konuk ettiği bayanlarla dans etmezse olmaz.Bir de kameranın karşısına geçer kendini savunur.Hiç sevmiyorum. |
| | |
| | #14 |
| Temsilci ![]() | emre aydın bir numara gıcıkk |
| | |
| | #15 |
| Stajyer | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| unlu, sanatci |
| Seçenekler | |
| Stil | |
Hangi Sanatçıyı Sevmiyorsunuz??Hangi Sanatçıyı Sevmiyorsunuz?? konusu, EĞLENCE VE BİLGİ REHBERİM/İtiraf ve Hatıra Köşesi bölümünde tartışılıyor . | |