SOSYAL KONULAR & EĞLENCE bölümündeki İtiraf ve Hatıra Köşesi alt forumunda bulunan Korkunç Sesler konusunu görüntülemektesiniz özet:arkadaşlar aslında ben pek ondan bundan korkmam ama paylaşmak istedim nese 3-4 gün önce yalovada yazzlıktayım havuzdan çıktyım ve üşüyorum ...
| |||||||
Korkunç Sesler | Google Özel Arama | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| The Jury-T**pereR | arkadaşlar aslında ben pek ondan bundan korkmam ama paylaşmak istedim nese 3-4 gün önce yalovada yazzlıktayım havuzdan çıktyım ve üşüyorum hemen eve gittim bu arada dolu bastırdı ve şimşekler çakmaya başladı hava karardı kararacak nese üstümde klor kalmasın die duşa girdim birden elektrkler gitmesin mi ( evdede kimse yok ) nese dedim nolcak sonra banyonun penceresinden ıslık gibi sesler gelmeye başladım biraz tırstım ama pekte tınmadım.sonra pat pat pat diye sesler gelince hemen durulandım çıktım . üstümü felan bişiler giydim birden elektrikler gelip gitmeye başladı 2-3 defa tekrarladı sesler devam ediyorudu (ıslık sesleri) balkona çıksam sırılsıklam balkon hemde yaur yağıyor. nese dedim kanepeye uzandım gözümü bir açtım annem ve babam çok güzel hareketleri izliyor. bende izledim ve bir anıyı daha geride bıraktım |
| | |
| Bu kullanıcılar mesaja teşekkür ettiler : |
| | #2 |
| Stajyer | uuF ben senİn ЧєrinDE oLsaYdım anında BaYıLırdım..!.. ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Dünyanın en korkunç 10 yeri! | lucho | Korku ve Gerilim | 12 | 20-02-2010 02:22 PM |
| Arınç 'korkunç' dedi ve ekledi... | Güncel Haberler | Güncel Haberler | 0 | 20-06-2009 02:30 AM |
| Bu belge korkunç bir şey | Güncel Haberler | Güncel Haberler | 0 | 15-06-2009 09:40 PM |
| Güiza: Korkunç bir para! | Spor Haberleri | Spor Genel | 0 | 12-06-2009 06:00 AM |
| Korkunç Lincoln! | Spor Haberleri | Spor Genel | 0 | 17-05-2009 09:50 AM |